Spoga naar augustus

Woensdag 10 maart 2021

De Koelnmesse heeft de internationale outdoor-meubelbeurs Spoga + Gafa in Keulen van eind mei verschoven naar augustus 2021.
Spoga naar augustus

De Spoga + Gafa 2021, die was gepland van 30 mei tot 1 juni, gaat vanwege de nog onzekere covid-19 situatie naar 8-10 augustus 2021.

Ook al was de meerderheid van de betrokkenen optimistisch over de pandemie gerelateerde algemene situatie is deze beslissing toch genomen na een internationaal bezoekers- en exposantenonderzoek dat in februari werd uitgevoerd. Hieruit bleek dat de voorgestelde datum van augustus duidelijk de voorkeur had.

Door het uitstel krijgen exposanten de mogelijkheid om binnen twee weken schriftelijk hun contract op te zeggen. In dat geval worden reeds gedane betalingen aan Koelnmesse volledig terugbetaald. De deadline loopt af op 24 maart 2021.

Als onderdeel van Koelnmesse's digitaliseringsstrategie zal ook Spoga + Gafa dit jaar voor het eerst hybride plaatsvinden. De bekende fysieke productpresentatie en netwerkmogelijkheden worden aangevuld met nieuwe, digitale concepten en zorgen voor een groter internationaal bereik.Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.spogagafa.de/besafe
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenliving, #OutdoorFurnitureandDecoration, #koelnmesse, #kolnmesse, #staysafe, #coronaproof, #covid19, #gardenbackstronger

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
 
Schuin zitten en werken
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden