Speelmatras van Klipklap

Donderdag 22 februari 2018

Gezien op Showup: een multifunctioneel matras van goede kwaliteit waarop kinderen kunnen spelen, zitten en slapen. En niet teveel ruimte in beslag neemt: Klipklap.
Speelmatras van Klipklap
Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap Speelmatras van Klipklap

Pia Lauritsen is ontwerper en oprichter van het Deense KlipKlap, een multifunctionele (speel-)matras waar zowel grote als kleine kinderen veel plezier van hebben. Opgeklapt neemt de Klipklap niet eens zo gek veel ruimte in beslag.

De KK3 Fold bestaat uit drie kussens in verschillende kleuren die je op elkaar kan stapelen, door één deel terug de muur te zetten kan veranderen in een rugleuning voor een bankje óf geheel plat uit te klappen is tot een groot speelmatras, waar ook op gelogeerd kan worden. Gestapeld zijn de afmetingen 36x50, uitgevouwen 12x150. De gewone breedte is 180, de xl-versie 200 cm.

Er is ook een KK3 Fold Single: 36x65 respectievelijk 12x195, beide 65 breed. In deze serie is er eveneens een KK4 Fold uitvoering beschikbaar, met vier kussens. In dat geval zijn de afmetingen 40X50x50 die uitgevouwen wordt tot 10x100x100cm.

Maar dat is nog niet alles! Er is tevens een KK Square (6x115x115cm) en complete kussenstoelen (KK Kids Chair en KK Kids Chair XL). Daarnaast is er minimalistisch en elegant meubilair leverbaar (KK Daybed, KK Bench en de bijpassende KK Console) waarin de kussens gebruikt kunnen worden.

Agent van Klipklap voor de Benelux is Tanya van Esveld van New Kid Agency uit Heemstede.

 Links

www.byklipklap.com
www.newkid.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, kids, kinder, kindermeubel, slaapkamer, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, #klipklap, #newkid, #showup

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden