Solcora Silence in visgraat en betonlook tegel

Vrijdag 03 september 2021

Bijna twee jaar geleden introduceerde Mflor de Solcora Silence PVC klikvloer met gentegreerde ondervloer. Dit assortiment wordt nu uitgebreid met een visgraatcollectie en een betonlook tegelcollectie.
Solcora Silence in visgraat en betonlook tegel
Solcora Silence in visgraat en betonlook tegel

Tijdens de Interieurcollectiedagen (Incoda) in Gorinchem zal Mflor weer een aantal nieuwe producten tonen, met dit keer de nadruk op de Solcora Silence klikvloercollectie. De geïntegreerde, 2,0 mm dikke Ixpe ondervloer van dit product vangt kleine oneffenheden in de dekvloer op en zorgt daarbij voor een (TÜV-gecertificeerde) geluidsreductie van ΔLLIN 10 dB, zoals vereist in de Nederlandse VvE-norm, dit staat gelijk aan een geluidsreductie van ΔLW 21 dB.

 

Wegens het succes van de Solcora Silence Oak wordt het assortiment uitgebreid met onder meer een visgraatvloer. De eerder dit jaar geïntroduceerde Mflor Parva River Oak verschijnt nu ook als Solcora Silence, zo is het populaire visgraatpatroon nu ook beschikbaar als klik-PVC met geïntegreerde ondervloer. De Parva River Oak heeft een rustig eiken dessin in zes eigentijdse kleuren, met een subtiele houtnerf en bescheiden kleurnuances. Met de afmetingen 60,96 x 11,43 cm creëer je eenvoudig een prachtige visgraatvloer. De stroken zijn 7,0 mm dik (inclusief de ondervloer) en hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Een pak van 30 stroken (15 linker en 15 rechter stroken) is goed voor 2,09 m2.

 

Daarnaast is ook de natuurgetrouwe betonlook van de Nuance-collectie vanaf nu verkrijgbaar als Solcora Silence Nuance, deze vernieuwde collectie vervangt de bestaande Solcora Classic Nuance. De robuust ogende tegels zijn verkrijgbaar in de zes bekende kleuren, zijn 7,0 mm dik (inclusief ondervloer) met een slijtlaag van 0,55 mm. Een pak bevat zes tegels van 91,44 x 45,72 cm, samen goed voor 2,51 m2.

 

Uitzonderlijk sterk, comfortabel zacht en door de geïntegreerde ondervloer buitengewoon stil: een Solcora Silence vloer voelt nog warmer en comfortabeler aan en de installatie is nog sneller omdat de ondervloer al in de vloer verwerkt is. Ervaar het zelf op de Incoda 2021 van 12-14 september in de Evenementenhal Gorinchem. Solcora by Mflor is te vinden op stand 202, Koninklijke Peitsman op 306 en Intr op stand 704.Links

www.mflor.com
www.solcora.nl
www.peitsman.nl
www.intr.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, rigid, rigidcore, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, ondervloer, visgraat, #mflor, #parva, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #intr, #solcora, #solcorasilence, #authenticoak, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
 
De R van buitenmat
lees verder
 
Joka neemt Viehoff over
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Nieuwe zelfklevende ondervloeren
Estillon breidt de Floorfixx collectie uit met een innovatieve nieuwe zelfklevende ondervloer: Floorfixx optimum.
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden