Nieuws van Hamat

Donderdag 02 september 2021

Hamat introduceert op Incoda diverse nieuwe producten, waaronder een nieuwe schoonloopkwaliteit, nieuwe collectie PVC vloeren en nieuwe collectie karpetten.
Nieuws van Hamat

Hamat uit Genemuiden heeft veel te melden tijdens de Incoda in Gorinchem op maandag 13 en dinsdag 14 september. Ze staan op standnummer 604.

 

Allereerst is er een nieuwe kwaliteit schoonloopmatten ontwikkeld, die leverbaar is in acht warme kleuren. Tevens komt er een nieuwe tapijtcollectie: zeven kwaliteiten, waaronder twee wollen.

 

Twee jaar geleden heeft Hamat tijdens Incoda voor het eerst de Identitiy PVC vloeren geïntroduceerd en met succes! Op de huidige collectie is er doorgeborduurd en op de beurs laat het bedrijf maar liefst 25 nieuwe dessins zien, inclusief een nieuwe tegelcollectie.

 

Ook introduceert men tijdens Incoda de nieuwe collectie karpetten in een stijlvolle compacte display.

 

Voor de standbezoeker is er tenslotte nog een exclusieve beursactie: een mooie aanbieding op de buitenmat HQ Outline Antraciet 007 en schoonloopmat HQ Briljant.

 

Bezoek op maandag 13 en 14 september tijdens de Interieurcollectiedagen in Gorinchem de stand van Hamat!Links

www.hamat.com
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #devotion, #hqdevotion, #hqopdevloer, #incoda, #identity

Gerelateerd nieuws
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden