Sofacompany nu ook in Gent

Woensdag 15 maart 2023

Op 25 maart opent Sofacompany een nieuwe winkel in Gent. Het bedrijf nodigt bezoekers uit voor een feestelijke opening.
Sofacompany nu ook in Gent

Scandinavische meubelwinkel Sofacompany en is sinds 2021 onderdeel van de Lars Larsen Group. Het bedrijf begon online, maar heeft steeds meerl fysieke showrooms. In Nederland zijn showrooms te vinden in Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Utrecht. In België heeft Sofacompany een winkel in Antwerpen en binnenkort in Gent.

 

Op 25 maart openen de deuren voor het publiek. De locatie bevindt zich op het Koophandelsplein. Onder het genot van bubbels zijn alle Deense Designs te bewonderen. De eerste 30 aanwezige gasten ontvangen een goodie bag én een van de aanwezigen wint een Paula bank. De opening vindt plaats op 25 maart 2023 tussen 10:00 en 18:00 op Koophandelsplein 30-31, 9000 Gent.Links

www.larslarsengroup.com
nl.sofacompany.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, franchise, formule, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #sofacompany, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden