Slimme apparaten dirigeren

Dinsdag 08 november 2022

Ikea lanceert Dirigera: een nieuwe Home Smart hub die in combinatie met de vernieuwde Home Smart app slimme apparaten kan bedienen.
Slimme apparaten dirigeren
Slimme apparaten dirigeren Slimme apparaten dirigeren

Het is volgens Ikea eenvoudig om producten te groeperen tot scènes, zodat als de wekker ’s ochtends gaat, de lampen ook aan gaan en de gordijnen langzaam openen. Zo creëert de klant routines die bij hem passen. De nieuwe hub – met Matter connectiviteit – kan meer productgroepen verwerken en meer producten koppelen dan de bestaande Ikea Tradfri hub. De Dirigera hub is vanaf nu verkrijgbaar.

 

Door de Matter connectiviteit is het in de toekomst ook mogelijk om verbinding te maken met slimme producten van andere fabrikanten. Het bedrijf werkt stap voor stap toe naar de certificering van Matter en de eerste update wordt in de komende maanden verwacht. Het Home Smart assortiment wordt ook telkens uitgebreid. Eerder dit jaar introduceerde het Zweedse woonwarenhuis twee slimme plisségordijnen, die ook gekoppeld kunnen worden aan de Dirigera hub. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een verduisterende en een licht doorlatende uitvoering en zijn ook apart te bedienen met een afstandsbediening.Links

www.ikea.nl
www.ikea.com

Tags

nieuws, interieur, meubels, vloeren, investering, duurzaamheid, winkels, kosten, verbouwingen, winkels, raamdecoratie, verlichting, woonaccessoires, smart home, #Ikea

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van € 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Data Decosit 2023 bekend
Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden