Sietse Ploeger overleden

Woensdag 07 augustus 2019

Afgelopen vrijdag is Sietse Auke Ploeger uit Emmen onverwacht overleden. Hij is 65 jaar geworden.
Sietse Ploeger overleden

"Wij zijn verbijsterd door de snelheid waarmee het leven door de dood werd ingehaald. Wij hebben onverwacht afscheid moeten nemen van mijn lieve man, onze vader en opa," vermeldt de rouwkaart die op zijn LinkedIn-profiel is geplaatst.

Sietse Ploeger (foto, Linkedin) was sinds 1980 actief in bedmode en slaapcomfort en sinds 2006 zelfstandig agent (Sietse Ploeger Agenturen) voor diverse labels in bedmode, waaronder Twenthe Group (Chris Mestdagh en Passion), Estella, Momm, Artländer en Smellink (Bonnanotte en Gilder).

Op 8 augustus om 13:30 uur wordt er afscheid van hem genomen in uitvaartcentrum DLE Overse Bos, Meerdijk 88, 7825 TH Emmen.
Links

www.artlaender.de
www.bonnanotte.nl
www.estella.de
www.gilder.nl
www.momm-bettwaesche.de
www.sietseploeger.nl
www.smellink.nl
www.twenthe-group.be

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, bed, bedmode, slaap, slaapcomfort, dekbed, overtrek, deken, laken, matras, ledikant, personalia, dood, gestorven, overleden, #sietseaukeploeger, #sietseploeger, #sietseploegeragenturen

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
2019 slecht voor Westwing
Was 2018 nog winstgevend voor Westwing, over 2019 scoorde de interieurwebwinkel een slecht resultaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden