Sierkussen wil eigen merkkanaal

Dinsdag 16 maart 2021

In een artikel dat op de Emerce verscheen werd vermeld dat Sierkussen.nl zijn eigen webwinkel opnieuw lanceert en vervolgens eigen merkkanalen op wil gaan zetten.
Sierkussen wil eigen merkkanaal

Sierkussen.nl, een webshop van Rogon Products BV, was tot dusver in Nederland al sterk aanwezig via marktplaatsen zoals Bol.com en Fonq. Nu heeft het bedrijf zich volgens een (inmiddels verwijderd) bericht op Emerce.nl tot doel gesteld uit te groeien tot de nummer één webshop in sierkussens. Sierkussen.nl moet een nieuw e-commerceplatform worden, waarop de producten op een creatieve manier worden gepresenteerd. Om dit te realiseren maakt het bedrijf sinds kort gebruik van Shopware 6, de nieuwste versie van een Duits e-commerceplatform.

 

Het in Haarlem gevestigde Dutch Drops heeft met Shopware 6 een webshop gebouwd die naar eigen zeggen behalve esthetisch aantrekkelijk ook gebruiksvriendelijk aanvoelt. Dankzij de Shopping Experiences-functionaliteit kan Sierkussen.nl onder meer via drag & drop drop visuele pagina’s samenstellen om zo een prettige winkelervaring te creëren. In deze nieuwe versie van Shopware zijn volgens het artikel afzonderlijke systemen gemakkelijker aan elkaar te koppelen. In het geval van Sierkussen.nl wordt de webwinkel bijvoorbeeld gekoppeld aan het WMS, het ERP systeem en marketplace connector EffectConnect.

 

Volgens de schrijver van het artikel, managing director van e-commerce bureau Dutchdrops Robbert de Smit, is middels een rule builder eigen logica op te nemen voor een gepersonaliseerde ervaring. Zo zijn eenvoudig landingspagina’s en afgestemde content onder de aandacht te brengen bij bepaalde doelgroepen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld landspecifieke producten prominenter in beeld krijgen. De ambitie is om op deze manier stap voor stap de digitale ervaring te ontwikkelen. Op deze manier zal Rogon Products wil

via de marketplaces straks ook op eigen kanalen nummer één zijn.

 

Aangepast door redactie, vanwege onjuistheden en onduidelijkheden die in het artikel van Emerce stonden.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dutchdecor.nl
www.rogon.com
www.sierkussens.nl
www.dutchdrops.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, decoratie, accessoires, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, e-commerce, woonwinkel, e-business, ecommerce, internet, shop, webshop, #rogon, #sierkussen, #dutchdecor, #dutchdrops, #dewoonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
 
Pareltjes van Orderchamp
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden