Showup registratie gestart

Maandag 07 januari 2019

De registratie van de woonaccessoires en kado-artikelenbeurs Showup in Vijfhuizen is van start gegaan. De beurs wordt gehouden op zondag 3 en maandag 4 februari.
Showup registratie gestart

Tijdens Showup presenteren dit voorjaar weer meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers, uit de branches home, kids & gifts, hun nieuwste producten. Inkopers van woonwinkels en webshops kopen hier de bestsellers voor het nieuwe woonseizoen in.

Aanwezig op Showup zijn bekende buitenlandse merken als House Doctor, Vitra en Selett en Nederlandse merken zoals &Klevering, Imbarro, Doing Goods en Kikkerland Design Inc. aanwezig. Traditiegetrouw worden er acht startende merken en bedrijven in de spotlight gezet in Startup@Showup, waaronder de Bloemenier, Suite 702, Talmo en The Blockprint Tree (foto van linksboven met de klok mee).

Daarnaast weer interessante sprekers bij Listenup, een selectie leuke kids- en speelgoedmerken in Growup en The Store wordt dit keer een conceptsupermarkt voor home & gift.

Rode draad tijdens Showup is ‘bewust produceren’. Zo vertellen Return to Sender, Baskets, Beads & Basics en Van Verre hun verhaal over het productieproces waar ook lokale mensen van profiteren. Hergebruik van materialen zien we bij Rescued en About Blanks. En vooruitlopend op het verbod op plastic rietjes, introduceert Doli glazen rietjes.

Het aantal buitenlandse deelnemers is flink gegroeid. Zoals Sundowner Society (Zuid-Afrika) met cocktailaccessoires en -ingrediënten, DillySocks (Zwitserland), Loov
Esti (Estland) en nieuwe merken uit Duitsland als Roadtyping, Coudre Berlin en Boubouki. Aan het al gebruikelijk grote aantal Scandinavische merken zijn nog een paar nieuwe toegevoegd, onder meer The Dybdahl Co, Mette Handberg en Ulrika Gyllstad.

Een van de Hotspots van Showup is dit keer de ambachtelijke presentatie van Studio Joachim Morineau: door vloeibaar keramiek in een draaiende mal te druppelen ontstond het prachtige Moca project met schalen en kopjes. Veld & Vaas presenteert de botanische stilleven-serie Makart Modernes, geïnspireerd op negentiende-eeuwse boeketten van gedroogde planten als pampasgras en papaverbollen.

Registratie voor gratis toegangstickets.

 Links

www.debloemenier.nl
www.showup.nl
www.showupbrands.com
www.suite702.com
www.talmo.eu
www.theblockprinttree.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #Growup, #Listenup, kinderkamer, jeugdkamer, #Showup, #Startup, #bloemenier, #suite702, #talmo, #theblockprinttree

Gerelateerd nieuws
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
Aandacht voor Nederlands meubeldesign
Er is weer volop aandacht voor Nederlands meubeldesign, zo is te lezen in de nieuwsbrief van Spectrum Design. Zo is er een Rietvelddag in het Centraal Museum en organiseert Tradix een event gericht op Nederlandse meubelmerken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden