Showup naar april

Woensdag 05 januari 2022

Showup gaat gelukkig door, maar is wel uitgesteld. De trendy vakbeurs was gepland op 6 en 7 februari, maar is nu verschoven naar april.
Showup naar april

Hoewel de het aantal besmettingen met de Omicron-variant van het coronavirus exponentieel stijgt, blijkt overal ter wereld waar dat al eerder het geval was, deze niet of nauwelijks tot extra problemen heeft gezorgd. Desondanks nemen voortdurende angst predikende overheden uit paniek maatregelen.

Ook Showup is hiervan opnieuw de dupe. Het goede nieuws is echter dat de organisatie een nieuwe geschikte datum heeft gevonden en dat de beurs dus wel door kan gaan op zondag 3 en maandag 4 april 2022 van 10-17 uur.

Showup, de inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels.Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, Vijfhuizen, uitgesteld, verschoven, nieuwe datum, verplaatsen, later, postpone, #showup, #showup22, #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Bakken in eigen keuken populair
[Sponsored artikel] - Voor velen is een programma als Heel Holland Bakt, waarin de mooiste baksels op het scherm verschijnen, het hoogtepunt van de week. In een tijd waarin we veel thuis zijn brengen we ook meer tijd in de keuken door.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden