Shaw Contract naar Nederland

Zondag 13 december 2020

Shaw Contract opent een kantoor, showroom en sample-magazijn in Nederland. Het merk van Shaw Europe Ltd ontwerpt en produceert tapijt en tapijttegels.
Shaw Contract naar Nederland

In de showroom in Oosterhout wil het merk zijn producten tonen aan architecten, vloerenbedrijven en eindgebruikers. Het betreft tapijttegelcollecties die in de fabriek van Shaw Contract in Schotland zijn geproduceerd. Volgens het bedrijf is de prijs interessant en kan het een snelle levertijd garanderen. Op de foto nieuwe vloertegelcollectie Colour Construct.

 

Shaw Contract, dat al showroom heeft in London, Parijs, en Dubai heeft het pand overgenomen van voormalig dealer P&R Trading, sinds 1995 distributeur van Shaw Contract in Nederland. Het bedrijf wil ook deel van het EMEA-klantenserviceteam onderbrengen in Oosterhout. Ook de toevoeging van marketing- en financiële ondersteuningsfuncties staan in de planning.

 

Het Nederlandse team van Shaw Contract bestaat uit twee accountmanagers. Sacha van Eibergen Santhagens, voormalig mede eigenaar P&R Trading, en Elisabeth Korenhof, met ervaring in de contractmarkt in de regio Den Haag en Rotterdam. Zij zal nieuwe relaties voor het bedrijf gaan ontwikkelen met architecten, vloerenbedrijven en eindgebruikers in de Randstad. Lars Huppertz, regionaal vice-president voor Europa, zal het verkoopteam aansturen.Links

www.shawcontract.com
www.shawfloors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, tapijttegel, tegel, stoffering, #Shaw, #Shawcontract

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden