Sfeer in Arnhem

Dinsdag 21 september 2021

Aanstaande vrijdag 24 september 2021 opent Sfeer.nl - een omnichannel concept in meubelen en woonaccessoires - de deuren van haar nieuwste vestiging in Arnhem.
Sfeer in Arnhem
Sfeer in Arnhem Sfeer in Arnhem

Woonwinkel Sfeer.nl opent hun derde fysieke retailvestiging aan de Rijnstraat 53 in het centrum van Arnhem in een historisch pand op de hoek van de Rijnstraat en de Kortestraat. Het pand (foto), waar eerder Topmerk Schoenen in gevestigd was, werd door DK Makelaars via Funda te huur aangeboden voor € 6.750 huur inclusief € 500 servicekosten exclusief BTW per maand. Het heeft een oppervlakte van 538m², waarvan 470 m² als winkelruimte.

Sfeer.nl werd zes jaar geleden opgericht en wordt gerund door twee jonge ondernemers, Marco Kah (33, foto 2) en Bjorn Venema (26). Ze startten als een online webshop met gelijktijdig een winkellocatie in Assen. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 30 medewerkers, een tweede winkel in Zwolle en een eigen distributiecentrum.

'De toenemende vraag van onze klanten vanuit het hele land om ook echt de ‘sfeer te kunnen proeven’, heeft ons doen besluiten om naast de huidige winkels en de outletvestiging in Stadskanaal, de komende jaren meerdere nieuwe vestigingen te openen op een aantal centraal gelegen locaties in Nederland. Te beginnen met deze prachtige aanwinst in het centrum van Arnhem,' aldus Marco Kah.

Net als de andere vestigingen is de Sfeer.nl winkel in Arnhem zeven dagen per week geopend. Het levert labels als By-Boo, DP-Home, Eleonora, IronWood, Label51 (foto 3; Eetkamerstoel Gus van Designmaxx), Lifestyle Home Collection, Livingfurn, Lucide, Mattz, PTMD, Reefs Interior, Richmond Interiors, Sevn, Spinder Design, Torna, Tower Living, Urban Cotton en Chill-line.Links

www.label51.com
www.sfeer.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, meubel, stoel, slaapbank, kleinmeubel, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, vaas, vazen, woon, woontextiel, woningtextiel, retail, detaillist, winkel, woonwinkel, webwinkel, online, outdoor, buiten, tuin, #sfeer, #label51, #designmaxx

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden