Saum & Viebahn: volledige overname Heco

Dinsdag 08 januari 2019

In juni vorig jaar nam de Duitse textielconverter Saum & Viebahn reeds een strategisch belang in Heco Textilverlag uit Memmingen. Nu zijn ook de resterende aandelen overgenomen.
Saum & Viebahn: volledige overname Heco

Burkhard Koop heeft volgens Eurodecor ultimo 2018 het management van Heco verlaten en Saum & Viebahn beweert ook de resterende aandelen te hebben overgenomen.

Koop wordt opgevolgd door de Saum & Viebahn-directeuren Susanne Schicker-Westhoff en Andreas Klenk, die het bedrijf normaal zullen voortzetten. Beide bedrijven zullen acte de présence geven op de komende Heimtextil.

Saum & Viebahn is onder meer bekend van de meubelstoffeerdersclub Sofatex en als leverancier van Alcantara en Charmelle.

 Links

www.heco-textilverlag.com
www.saum-und-viebahn.de
www.saumundviebahn.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, overname, fusie, samenwerking, samen, #hecotextilverlag, #saumviebahn, #saumundviebahn, #heimtextil, #heimtextil2019, #heimtextil19, #sofatex, #alcantara, #charmelle

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Trendz voortvarend gestart
Gisteren is de voorjaarseditie van de decoratiebeurs Trendz 2019 in Gorinchem prima gestart: veel bezoekers, enthousiaste exposanten en een volle beursvloer.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Uitgestorven dieren Moooi
The Extinct Animal Fabrics is de 'ultieme' high-end collectie van talloze stoffen en leer, van Moooi uit Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden