Samenwerking met Yepp

Dinsdag 05 december 2023

Yepp, de Belgische groothandel voor vloeren, heeft een samenwerking gesloten met Pascal Raes.
Samenwerking met Yepp

Pascal Raes (foto) was gedurende zo’n 30 jaar de drijvende kracht achter het merk Meister. Hij lanceerde dit A- merk op de Benelux-markt en bouwde een sterk dealernetwerk uit. De samenwerking tussen Pascal en Meister kwam echter wegens een verschil in visie tot een einde waardoor er een mooie kans ontstond voor zowel Yepp als Pascal.

 

Pascal zal bij Yepp een nieuwe functie invullen, namelijk die van business development manager. Hij zal zijn jarenlange succesvolle ervaring benutten om de verschillende A-merken die Yepp in portefeuille te promoten en potentiële nieuwe klanten te zoeken.

 

Hans Declercqsales & marketing manager van Yepp: 'Pascal heeft meer dan bewezen dat hij de Benelux-vloerenmarkt door en door kent. Zijn ervaring, strategisch en product/technisch inzicht kunnen een enorme meerwaarde voor ons bedrijf betekenen. Yepp maakt zich klaar voor de toekomst en Pascal zal samen met ons ganse team hier intensief aan meewerken. Ondanks de sombere marktomstandigheden zien we als Yepp nog vele opportuniteiten en zullen we deze samen met onze partners/leveranciers verder uitbouwen“.

 

Pascal Raes: 'Tijdens de introductiefase bij de verschillende hoofdleveranciers ben ik omvergeblazen door de sterkte van de merken in de Yepp-portefeuille. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het Yepp-team deze brands nog beter in de markt te zetten en onder te brengen in een duidelijk en representatief netwerk.'

 

Yepp distribueert in België verschillende gerenommeerde vloerenmerken in parket, laminaat en vinyl zoals Coretec van US Floors, Parador, Bjelin, Grizzly, Liberty, Mflor en Listone Giordano.Links

www.yepp.be
www.mflor.com
www.parador.de
www.meister.com
www.coretecfloors.com

Tags

nieuws, interieur, business, development, samenwerking, groothandel, distributie, vloeren, pvcvloeren, laminaat, parket, netwerk, marketing, vloerenmerken, #yepp, #parador, #meister, #coretec, #mflor, #liberty, #grizzly, #bjelin, #listonegiordano

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden