Samenwerking Hilding Anders met Norma

Maandag 27 augustus 2018

De Hilding Anders Bedding & Mattress Group heeft een overeenkomst getekend voor een joint venture met de Nederlandse bedden- en matrasproducent Norma van Napco Beds.
Samenwerking Hilding Anders met Norma

Pepyn Dinandt, chairman & group ceo van het Zweedse Hilding Anders, liet vrijdag via een persbericht weten blij te zijn met de joint venture met Napco Beds. Napco Beds is gespecialiseerd in boxsprings en matrassen. Het bedrijf uit Bemmel opereert op verschillende Europese markten waar oplossingen biedt via eigen merken en huismerkconcepten. In 2015 heeft het bedrijf ook het Nederlandse merk Norma overgenomen na het faillissement. Napco heeft twee fabrieken in Bosnië en Herzegovina die matrassen, bedden, dekens en veren maakt. Napco Beds had in 2017 een omzet van € 22 miljoen.

Dennis Cornelissen, ceo van Napco Beds, is trots en enthousiast om deel uit te gaan maken van het wereldwijde bed- en matrasconcern Hilding Anders, wat Napco ook verdere groeimogelijkheden biedt.

 

Een dag daarna kondigde Hilding Anders ook nog de strategische partnership met de Amerikaanse bedrijf Rest aan. Dit bedrijf levert een gepatenteerde smart bed-oplossing die onder meer bestaat uit een slimme stof met een sensorlaag die de drukverdeling van de matras meet. Vervolgens kan de slaper via luchtzones handmatig of automatisch de stevigheid van zijn matras aanpassen.

 Links

www.hildinganders.com
www.hildinganders.se
www.napcobeds.com
www.norma.nl
www.restperformance.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, slaap, slapen, bed, bedden, matras, matrassen, Hilding, Slumberland, Jensen, Pullman, Eastborn, Carpe Diem, Curem, boxsprings, #hildinganders, #pullman, #eastborn, #carpediem, #curem, #jensen, #slumberland, #norma, #hildinganders, #napco, #napcobeds

Gerelateerd nieuws
 
Imm Cologne komt eraan
lees verder
Swiss Sense met VT Wonen
Swiss Sense introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met VT Wonen: de Lifestyle by VT Wonen boxsprings-collectie.
lees verder
Fonq doet weer VT Wonen
Fonq wordt per april licentiepartner van VT Wonen en gaat opnieuw de gehele logistiek en klantenservice voor het interieurlabel doen.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden