Salone Milaan weer later

Donderdag 26 november 2020

De zestigste editie van de Salone del Mobile in Rho - Milaan is voor de derde keer verschoven en wordt nu pas laat in 2021 gehouden.
Salone Milaan weer later

De Salone del Mobile was eerder al uitgesteld vanwege het coronavirus: van 21-26 april 2020 naar 16-21 juni. Eind maart werd echter duidelijk dat ook dat niet haalbaar was en de 2020-editie geheel verviel. De beurs werd toen weer gepland op de gebruikelijke data, van 13-18 april 2021.

 

Maar ook dit tijdstip wordt nu al niet meer haalbaar geacht. De nieuwste planning is nu dat de Salone del Mobile van 5-10 september wordt gehouden. Eerder werd al bekend dat deze zestigste editie een complete interieurbeurs zal worden, dus met meubelen, stoffen, accessoires, projectmarkt, verlichting, huishoudelijke apparaten, keukens en badkamers.

 

P.S. 30-11-2020: Abusievelijk hadden we eerder gemeld dat het van 10-15 september zou zijn.Links

www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, milaan, woontrends, interieurtrends, presentatie, presenteren, etaleren, #salonedelmobile, #salonesatellite

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden