Rolf Bakx weg bij Romo

Donderdag 13 januari 2022

Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
Rolf Bakx weg bij Romo

Eind 2021 maakte Bakx aan de eigenaren van The Romo Group bekend dat hij het bedrijf wilde verlaten. De 54-jarige managing director vindt dit het goede moment om iets totaal anders te gaan doen en voor zichzelf te beginnen.

 

Hij heeft twee huizen gekocht in Portugal en wil hier iets nieuws gaan doen, wat dit is, is nog onbekend. De afgelopen maanden heeft Bakx zijn werkzaamheden overgedragen, maar een opvolger is nog niet gevonden.

 

Romo heeft in Nederland een eigen showroom in Houten en is ook exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Het stoffenhuis wordt in België vertegenwoordigd door Intede.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.intede.be
www.romo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, #rolfbakx, #vertrek, #romo, #intede, #villanova, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden