Robot print wand

Dinsdag 05 maart 2019

Wall-Printer heeft een mobiele lasergestuurde robot die rechtstreeks fotorealistische beelden op muren print. Dit kan snel en secuur op locatie onder toezicht worden uitgevoerd.
Robot print wand
Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand Robot print wand

Wall-Printer uit Almere heeft zelf een selectie van sfeerbeelden in hoge kwaliteit om uit te kiezen. Maar het is tevens mogelijk om eigen foto's, tekeningen of logo's aan te leveren. Printen kan rechtstreeks op wanden van gips, glas, hout, mdf, beton, behang, metaal en tegels. Een afdruk - in kleur of zwart/wit - kan tot 4 meter hoog en oneindig breed zijn.

Volgens Wall-Printer is de print is geurloos, UV-vast, naadloos en steriel, optimaal brandveilig en vlak op de wand. De inkten hebben een groot kleurbereik (12 inkten CMYK in 370 dpi) en de print is 100% waterproof, krasbestendig en resistent tegen de meeste chemicaliën. Binnenshuis geeft het bedrijf 12 jaar garantie op de UV-vastheid, buitenshuis 6 jaar, mits nabehandeld met een speciale transparant coating.

Met deze wand-print-service denkt Wall-Printer ook de interieurmarkt en architecten aan te spreken en denkt het vooral aan toepassingen in onder meer bedrijven, restaurants en hotels.

 Links

www.wall-printer.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, muur, wand, behang bekleding, wandbekleding, print, motief, foto, afbeelding, #wallprinter, #megamediagroep

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
 
Drievoudig collectienieuws van Artex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden