Revival Brussels by Night

Donderdag 03 november 2022

Meubelbeurs Brussel brengt dit jaar volop nieuws uit binnen- en buitenland, voor de residentiŽle en projectmarkt. Daarnaast wordt 2022 volgens de organisatie het jaar van de revival van Brussels by Night.
Revival Brussels by Night
Revival Brussels by Night Revival Brussels by Night

Hal 6 is het podium voor de slaapcomfort-specialisten én — nieuw — slaapkamer-generalisten. Samen schitteren zij onder de blauwe sterrenhemel. Brussels by Night telt nu een dertigtal slaapspecialisten. Een vaste kern van Belgische en Nederlandse fabrikanten aangevuld met twaalf nieuwe exposanten. Dit is overwegend te danken aan de (terug)komst van Nederlandse fabrikanten.

 

De collectie van Steel & Stockings bestaat inmiddels uit 14 bedden. Staal, gecombineerd met robuust hout, natuurlijk leer of edele stoffen bepaalt de sfeer. Wat is een bed zonder nachttafeltje en verlichting? Hiervoor ontwikkelde het bedrijf de Toto: een metalen ladder die vrij tegen de muur staat (foto 2). Op de hoogte van de treden is een plank bevestigd van berkenmultiplex of rubberwood. Bovenaan de ladder schittert de lamp. Die wat lijkt op een scheepsbel. Het snoer is in een stijl van de ladder weggewerkt. Naast de Toto kun je een glimp een nieuw bed opvangen, met Rising Sun hoofdbord. In de stof zijn minuscule bling bling spikkeltjes verwerkt. Ga het hele bed zien in Brussel.

 

Naast de slaapsystemen van Rowa en Selecta presenteert JWR Bedden in hal 6 een heel nieuw merk. Dit heet Egwell mijn Bed, bij dit artikel een voorbeeld uit deze collectie (foto 1). Stoer massief Europees eiken, met Eco-olie afgewerkt. Leverbaar in vier kleuren.

 

Natuurlijk biedt Meubelbeurs nog veel meer dan slapen. Thuiswerken en relaxen, deze dingen gaan samen in de nieuwe collectie van Ada. Een van de voorbeelden is de home-office tafel (foto 3) die past bij de Novara bank. De hoogte van het blad sluit aan bij de hoogte van de rug. Achter de bank staat de tafel uit het zicht. Naast de bank functioneert het meubel als werk- annex bijzettafel. De tafel is voorzien van USB-poorten en elektriciteitsaansluitingen. Extra’s zoals traploos verstelbare rugkussens en een houten box-module maken het ontspannen compleet.

 

Ter afsluiting; dit jaar viert Left Label collections zijn tien jarig bestaan. Het agentuur staat op de beurs met Coesel collection, OXDenmarq, Left Label carpets en Sits, dus hier kunnen bezoekers Paul van Doremalen feliciteren.

 

Meubelbeurs Brussel 2022 is gepland in Brussels Expo van 6-9 november, klik hier voor het verkrijgen van toegangstickets en hier en hier voor meer noviteiten.Links

www.meubelbeurs.be
www.ada.at
www.steelandstockings.nl
www.jwrbedden.nl
www.leftlabel.nl

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb, #ada, #steelandstockings, #jwrbedden, #leftlabel

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden