Restaurant ETC geopend

Maandag 23 september 2019

Na een zomer vol werkzaamheden was het op 23 september tijd voor de opening van het nieuw restaurant van het ETC Design Center Europe. De feestelijkheden vormden de afsluiting van de eerste vakdag.
Restaurant ETC geopend
Restaurant ETC geopend Restaurant ETC geopend

Een wandeling door het ETC Design Center Europe leert dat de exposanten zeer te spreken zijn over de verbouwingen. De een prees de veelzijdigheid van het centrum, terwijl de ander wees op de nieuwe indeling van de bovenverdieping, waardoor bezoekers meer stands passeren voor zij het restaurant bereiken.

 

Onder toeziend oog van vele belangstellenden werd het vanavond feestelijk geopend met een borrel en heerlijke hapjes van chefkok Jan en zijn team. Natuurlijk is ook directeur Len de Koster zeer trots: "Besef je wat voor mooi centrum we hebben opgebouwd met elkaar. Voor zo’n prachtig aanbod kan je een paar dagen per jaar naar Londen, maar hier in Culemborg staat het door het jaar heen elke maandag paraat." 

 

Het restaurant is ruim opgezet, met veel verschillende zithoeken. Aangekleed met producten van ETC-exposanten. Deze standhouders tonen ook op de tweede dag van de ETC Design Experience hun noviteiten. Op de nieuwe exposant Kvadrat moeten bezoekers overigens nog even wachten, de opening van de stand was vetraagd maar wordt in oktober verwacht.

 

Op 24 september is het ETC nog geopend van 10-17 uur.Links

www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Piper van De Witte Lietaer
Textielproducent De Witte Lietaer introduceert dekbedovertrek Piper. Dit bedlinnen is deel van de najaarscollectie, die ook op Meubelbeurs Brussel te zien was.
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder
Belang PW Markets in Houseyourbrands
PW Markets uit Maarssen, de moeder van Trends & Trade uit Venlo en Tica Aalsmeer uit Uithoorn, neemt een belang in Houseyourbrands, specialist in ontwikkeling en activatie van interieur & lifestyle concepten.
lees verder
 
Oniro verhuisd
lees verder
Meegroei relaxstoel van Otium Care
Otium Care, expert in huiselijk zorgmeubilair en onderdeel van de Mecamgroep, introduceert de eerste meegroei-relaxstoel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden