Reorganisatie Bijenkorf

Woensdag 04 oktober 2023

Er wordt opnieuw een reorganisatie bij de Bijenkorf aangekondigd, waarbij 37 banen komen te vervallen.
Reorganisatie Bijenkorf

De Bijenkorf gaat reorganiseren in het winkelmanagement. Daarbij komen 37 leidinggevende functies in de winkels te vervallen.

 

Naar eigen zeggen gaat het luxe warenhuis reorganiseren om 'de klantbeleving te verbeteren en meer efficiëntie te bereiken'. De directie zegt het te betreuren dat deze maatregelen nodig zijn. Voor de getroffen medewerkers wordt aan een sociaal plan gewerkt. De reorganisatie moet nog worden beoordeeld door de ondernemingsraad.

 

Het is al de tweede keer dit jaar dat de Bijenkorf reorganiseert. Eerder kwamen 15 banen op het hoofdkantoor te vervallen, waaronder enkele directiefuncties. De Bijenkorf heeft in totaal 2.500 werknemers, waarvan 450 op het hoofdkantoor. In totaal zijn er zeven vestigingen in Nederland van het luxe warenhuis.

 

Eind vorige week maakte de Bijenkorf bekend dat er vorig jaar weer een kleine winst gemaakt werd. De jaren ervoor werden tientallen miljoenen verlies geleden.

 

P.S. 11-10-2023: Volgens Twinkle is er inmiddels een derde stap in de reorganisatie gezet en vervallen er op het hoofdkantoor addiotioneel 64 banen.Links

www.bijenkorf.nl

Tags

nieuws, interieur, warenhuis, reorganisatie, directie, luxe, vestigingen, klantbeleving, efficientie, banen, hoofdkantoor, winkels, winst, management, merken, living, #bijenkorf

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden