Red Dot Award voor Papilio

Woensdag 02 april 2014

Papilio heeft met haar tapijt 'Canvas' een Red Dot Award 2014 in de wacht gesleept. De fabrikant uit het Belgische Kuurne krijgt de prijs uitgereikt op een speciale bijeenkomst in het Red Dot Design Museum in het Duitse Essen op 7 juli.
Red Dot Award voor Papilio

Onder het motto 'Stop de oorlog' ontwierp Papilio 'Canvas' tapijten gemaakt van gerecyclede legertenten. 'Elk stuk is uniek, elke kras een niet verteld verhaal'.

 

Memorial

Canvas behoort tot de 'Memorial'-collectie en is volgens de Belgische fabrikant ontworpen om 'onze geliefden te herdenken die hun leven lieten tijdens de Wereldoorlogen.' Wat dat betreft is dit jaar extra speciaal, want Wereldoorlog 1 – een oorlog die zeker in België hevig woedde – begon precies honderd jaar geleden.

 

Met ongeveer 2.000 stukken verspreid over een gebied van meer dan 4.000 vierkante meter is het Red Dot Design Museum in Essen de grootste expositie van hedendaagse designs wereldwijd.

 
Links

www.papilio.be

Tags

zachte vloeren

Gerelateerd nieuws
BVP-Award voor beste projectinrichter
Op dondermiddag 15 oktober 2015 vindt, op het Stoomschip Rotterdam te Rotterdam, de ‘Dag van de Projectinrichting’ plaats.
lees verder
Nieuw private label Colors
Concepts & Companies (C&C) uit Harderwijk, franchisegever van de formules Colors@Home, Profiel Verf & Behang en Voor Verf & Wonen en Voor Verf, lanceerde vorige week Colors.
lees verder
James overgenomen
James B.V. uit Grubbenvorst, gegrond in 1927 en bekend van onderhoudsadviezen en producten voor onderhoud en vlekverwijdering uit meubelstof en vloerbedekking, is kortgeleden overgenomen.
lees verder
Eerste Decorette nieuwe stijl
Decorette maakt een nieuwe frisse start, passend bij de evolutie van vooral productgerichte winkel naar een inspirerende ontmoetingsplek vol beleving. Decorette Woonatelier Mijdrecht is de eerste winkel in de reeks Decorettes-nieuwe stijl.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden