Primeurs van studio Ignore

Woensdag 31 maart 2021

De Amsterdamse ontwerpstudio Ignore ontwerpt, ontwikkelt en distribueert meubels en interieuraccessoires met een minimalistische uitstraling. Het label werkt alleen met Nederlandse ontwerpers en stelt nu twee nieuwe producten voor.
Primeurs van studio Ignore
Primeurs van studio Ignore Primeurs van studio Ignore

In samenwerking met ontwerper Marc Th. van der Voorn presenteert Ignore twee nieuwe meubels. De eerste is de volledige uit linoleum vervaardigde eettafel Dine en zijn kleinere broertje Wrap. Ook is bijzettafel Dance verkrijgbaar in de nieuwe kleur off white.

 

Bij het ontwerpen van de Dine (foto 1) heeft ontwerper Van der Voorn traditionele tafelmanieren links laten liggen. Door voor zowel het flinterdunne tafelblad als de enkele kolomvoet uitsluitend linoleum te gebruiken, krijgt de eettafel een totaal andere uitstraling dan je gewend bent van zijn houten soortgenoten. Een kenmerkende wikkel, die op subtiele wijze om de voet draait, doet denken aan linoleum dat vers van de rol komt.

 

Wrap (foto 2) is het kleine broertje van de Dine; het ontwerp van de wrap maakt volgens Ignore niettemin een grootse indruk. De kenmerkende, in linoleum gewikkelde kolomvoet en het verfijnde tafelblad zijn een toevoeging voor iedere ruimte. De tafel is verkrijgbaar in twee standaard kleuren en is volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland.

 

Bijzettafel Dance (foto 3) speelt met de grenzen van balans. Twee poten (elk met een ander formaat) vormen de basis van een slank, zwevend tafelblad. De Dance is vanaf vandaag, net als de salontafel Surf, verkrijgbaar in de kleur off white.Links

www.ignoreamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, kleinmeubel, bijzettafel, tafel eettafel, design, dutchdesign, #ignore, #ignoreamsterdam, #Wrap, #Dine, #dance

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden