Platform Inside van Marie-Gon

Woensdag 20 juli 2022

Kleurexpert en interieurontwerper Marie-Gon is een bekende naam in de interieurwereld. Sinds Corona heeft zij een online academy en coacht ze interieurontwerpers. Hiervoor heeft zij sinds kort het nieuwe platform Inside opgezet.
Platform Inside van Marie-Gon

Het nieuwe online platform Inside voor interieur ontwerpers is een plek voor support, inspiratie en connectie. Volgens Marie-Gon is het een plek waar interieurspecialisten dagelijks tips, inzichten en inspiratie vinden, alle masterclasses van de kleurexpert bekeken en teruggekeken kunnen worden, net als de expert webinars.

 

Het is ook een plek om contact te leggen met collega’s, maar ook met merken en leveranciers. De interactieve community, die 24/7 open is, maakt het mogelijk om vragen te stellen aan andere members en hun feedback te lezen.

 

Gebruik maken van het Inside platform kan door middel van een membership (pioneers tot 1 november € 147, daarna wordt dat € 197 per jaar), maar interieurontwerpers kunnen eerst een maand lang gratis en vrijblijvend ervaren wat het platform biedt. Deze actie loopt tot 31 augustus. Ontdekt wat het platform te bieden heeft via deze link.Links

www.marie-gon.com
www.linkedin.com/in/marie-gon
www.marie-gon.com/inside/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, #mariegon, #stijlendetail, #inside

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
 
Marokkaans design
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden