Pensioen voor Michael Stiehl

Donderdag 28 juli 2022

Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
Pensioen voor Michael Stiehl

Michael Stiehl begon op 1 oktober 1999 bij Rauch als algemeen directeur. Tot 2001 was hij commercieel directeur en was vanaf toen voorzitter van de directie. Sinds deze tijd heeft hij het bedrijf verder ontwikkeld en bij gedragen aan de nieuwe koers, waarbij Rauch zich meer richt op de groeiende e-commerce business.

 

Michael Stiehl is ook zeer betrokken bij de brancheverenigingen en heeft hij de verantwoordelijkheid op zich genomen als vice-president van de federale vereniging van de Duitse meubelindustrie. Sinds eind juni 2022 heeft Rainer Hribar de functie van Stiehl opgevolgd als CEO. Michael Stiehl blijft echter als aandeelhouder nauw verbonden met de groep.Links

www.rauchmoebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, bedden, ledikanten, kasten, slaap, slaapkamer, personalia, pensioenering, ontslag, #rauchmoebel

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden