Partnership Nobel Capital en Comafin

Zaterdag 02 december 2023

De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
Partnership Nobel Capital en Comafin
Partnership Nobel Capital en Comafin

Met deze samenwerking waarborgt de Comafin Groep de continuïteit van het bedrijf en is het sterk gepositioneerd om de consument en winkelier optimaal te kunnen blijven bedienen. De huidige directeuren en aandeelhouders blijven voltallig actief betrokken onder leiding van Hugo Eijkelkamp.

 

'De beslissing om met Nobel Capital Partners samen te werken komt voort uit onze ambitie om de sterke groei van de Comafin Groep in de afgelopen jaren te continueren in Nederland en uit te bouwen in het buitenland,' aldus Hugo Eijkelkamp. 'De samenwerking stelt ons in staat om de onderneming verder te professionaliseren en ons onderscheidend vermogen op het gebied van marketing te vergroten. In de keuze voor Nobel Capital Partners stond de persoonlijke aanpak en de gezamenlijke visie op franchise, marketing en innovatie voor ons centraal, waarbij het behoud van ons ondernemerschap nadrukkelijk gewaarborgd blijft.'

 

Daniël van der Pluijm, partner bij Nobel Capital Partners: 'De Comafin Groep heeft een indrukwekkende propositie door haar vooruitstrevende marketing aanpak en de actieve ondersteuning die zij biedt aan haar franchisenemers. Hierdoor zijn haar franchisenemers uitstekend gepositioneerd om de consument van A tot Z te ontzorgen bij haar woninginrichting. Wij kijken ernaar uit om de Comafin Groep te ondersteunen en samen met Hugo en zijn team het succes van de Comafin Groep verder uit te bouwen.'

 

De Comafin Groep, opgericht in 2004, opereert met een team van 35 mensen vanuit Goor. Via 200 winkels van de formules Aanhuis.nl, Aanhuis.be, Thuisin en De Woonspecialist bedient de Comafin Groep de consument in de Benelux indirect. Advies en service staat daarbij hoog in het vaandel, waarbij de consument volledig wordt ontzorgd bij haar woninginrichting.

 

Nobel Capital Partners is een Nederlandse investeringsmaatschappij actief in het MKB segment. Nobel, gevestigd in Amsterdam, speelt daarbij in op de kansen die ontstaan als gevolg van veranderend consumentengedrag en technologische ontwikkelingen.Links

www.comafin.nl
www.aanhuis.nl
www.aanhuis.be
www.thuisin.nl
www.woonspecialist.nl
www.nobelcapital.com

Tags

nieuws, interieur, partnership, franchise, organisatie, investeringsmaatschappij, mkbsegment, retail, consumentengedrag, technologie, marketing, detailhandel, franchise, franchisenemers, goor, formules, #comafin, #nobelcapital, #thuisin, #aanhuis #woonspecialist, #dewoonspecialist

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden