Pantone Kleur van 2022

Dinsdag 11 januari 2022

Very Peri 17-3938 is volgens Pantone de kleur van het jaar 2022. Het is volgens de kleurspecialist de vrolijkste en warmste van alle blauwe tinten.
Pantone Kleur van 2022
Pantone Kleur van 2022 Pantone Kleur van 2022 Pantone Kleur van 2022 Pantone Kleur van 2022

Pantone kiest jaarlijks een nieuwe kleur of kleurencombinatie van het jaar, dit jaar is dat Very Peri. Deze wordt steevast bloemrijk omschreven, zoals ook nu weer het geval is: 'een dynamische maagdenpalmblauwe tint met een levendige violetrode ondertoon die de trouw en standvastigheid van blauw combineert met de energie en opwinding van rood. Deze dynamische Pantone-kleur moedigt persoonlijke inventiviteit en creativiteit aan.'

Very Peri is als Color of the Year 2022 door Pantone ondergebracht in vier kleurenpaletten (foto 5): Balancing Act, Wellspring, The Star of the Show en Amusements.

Pantone brengt al meer dan 20 jaar Kleur van het Jaar uit. Kleuren hebben invloed op productontwikkeling en aankoopbeslissingen in meerdere branches, waaronder mode, woninginrichting en industrieel design, maar ook productverpakkingen en grafisch ontwerp. Een doordachte overweging en trendanalyse gaat vooraf aan de selectieproces voor Pantone-kleur van het jaar die daarmee een richtlijn geeft.Links

www.pantone.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kleur, colon, kleurencombinatie, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, blauw, rood, Very Peri 17-3938, Pantone, geel, grijs, #coloroftheyear, #pantone, #kleurvanhetjaar

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder
Stand van zaken voorjaarsbeurzen
Reikhalzend keek de interieurbranche uit naar de corona persconferentie, mochten de winkels weer open? Ook voor de verschillende beurscentra was dit een belangrijk moment, om af te wegen wanneer voorjaarsevenementen plaats kunnen vinden.
lees verder
 
Woningmarkt heeft het zwaar
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden