Overname Leoxx

Maandag 20 november 2023

De Hillfloor group neemt Leoxx over van Anja Nekeman en versterkt zo haar positie op de vloerenmarkt.
Overname Leoxx
Overname Leoxx Overname Leoxx

Hillfloor Group - Bekend van de merken Van Besouw, Jabo Carpets en Therdex – groeit verder door de overname van Leoxx en haar custom printlabel Prints van Oranje die projectvloeren respectievelijk customized interieurmaterialen voor vloer, wand, raam en meubel leveren.

 

Hillfloor hoopt met de strategische aankoop van Leoxx en Prints van Oranje haar positie als een toonaangevende leverancier van vloeren te verrijken en verstevigen. Het opent deuren naar nog meer creatieve mogelijkheden en inspiratie voor klanten wereldwijd.

 

Anja Nekeman, eigenaar van Leoxx en Prints van Oranje: 'Het is met dankbaarheid en enthousiasme, maar ook met een mengeling van emoties dat ik na 37 jaar ondernemerschap Leoxx en Prints van Oranje overdraag aan de nieuwe eigenaar. Na een weloverwogen beslissing die lang in mijn gedachten gerijpt heeft, is de cirkel met deze strategische overname door Hillfloor Group rond. Leoxx en Prints van Oranje zijn geland op een plek die ik ‘home base’ noem: in het hart van de tapijtindustrie.

 

Ik ben trots op dit bedrijf en ik realiseer me terdege dat dit alleen mogelijk is dankzij het vertrouwen van onze klanten, leveranciers en de inzet van onze toegewijde medewerkers, die vanuit hun eigen expertise en betrokkenheid hun waardevolle bijdrage hebben geleverd. Met Henk en Karst Beens aan het roer ben ik ervan overtuigd dat Leoxx en Prints van Oranje klaar zijn voor de volgende fase van groei en nieuwe uitdagingen. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst van dit geweldige bedrijf en draag Leoxx dan ook met een gerust hart aan hen over!'

 

Leoxx en Prints van Oranje blijven vanuit Houten werken met dezelfde collecties, service en website als klanten van hen gewend zijn. De binnendienst/klantenservice van Leoxx blijft bereikbaar via de vertrouwde contactgegevens.Links

www.besouw.nl
www.therdex.nl
www.leoxx.nl
www.printsvanoranje.nl
www.jabo-carpets.nl

Tags

nieuws, interieur, overname, vloeren, pvcvloeren, karpetten, vloerkleden, consument, projecten, interieurconcept, functioneel, residentieel, commercieel, innovatie, technologie, meubelstoffen, customizen, gordijnen, totaalbeleving, ontwerp, versterking, verrijking, portfolio, fusie, overname, overgenomen, samenwerking, samenwerken, koop, acquisitie, merger, gefuseerd, #hillfloor, #therdex, #jabocarpets, #vanbesouw, #leoxx, #printsvanoranje, #colorbooks, #flexx, #amtico, #ntgrate

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
Speciale editie Domotex
In januari 2025 vind de Carpet & Rugs editie plaats van de Domotex, uiteraard weer in Hannover.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
 
Exclusieve distributie Wicanders
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden