Overname Bece op komst

Vrijdag 08 januari 2021

SIWF Holdings wil B&C International (Bécé) overnemen. De bedrijven hebben op 4 januari 2021 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.
Overname Bece op komst

B&C International, opgericht in 1976, is actief op het gebied van de productie en verkoop van raambekleding in verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft Amsterdamse roots maar verhuisde al vorige eeuw via Elspeet naar de huidige hoofdvestiging in Nunspeet (foto; website). De ambitieuze zonweringsproducent was de laatste jaren regelmatig op het overnamepad, met overnames van het Deense Stila en het Noorse Solskjerming.

Nu staat Bécé zelf op het punt overgenomen te worden door SIWF Holdings, een raambekledingsbedrijf dat voornamelijk actief is in Noord-Amerika, onder meer onder de naam Springs Window Fashions. Springs doet de productie en levering van verschillende raambekledingen, zoals jaloezieën, rolgordijnen, shutters, gordijnen en zonneschermen. Het distribueert haar producten onder de merknamen Bali, Graber, SWFcontract, Horizons, MechoSystems, Sunsetter, Mariak en Patrician.

 

P.S. 13-01-2021: zie interessant artikel met aanvullende informatie hierover in FD.Links

www.b-cinternational.com
www.bece.nl
www.royalsolskjerming.no
www.springswindowfashions.com
www.stila.dk

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, acquisitie, koop, overname, fusie, samenwerking, #bali, #graber, #swfcontract, #horizons, #mechosystems, #sunsetter, #mariak, #patrician, #bece, #royalsolskjerming, #springswindowfashions, #stila

Gerelateerd nieuws
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden