Orderchamp groeit en beloont

Dinsdag 04 mei 2021

Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp groeit en beloont Orderchamp groeit en beloont

Het Retailer Loyaliteitsprogramma geeft retailers de mogelijkheid om met gebruik van Orderchamp shoptegoed voor hun (web)winkel te verdienen. Dit kan op veel verschillende manieren, waaronder de volgende.

  • Retailers die hun merken uitnodigen voor Orderchamp ontvangen € 100 shoptegoed per merk, zonder limiet.
  • Retailers die hun 25 favoriete merken op Orderchamp volgen ontvangen € 25 shoptegoed.
  • Retailers die hun POS/Webshop aan Orderchamp koppelen ontvangen € 25.
  • Na het plaatsen van 5, 10 en 15 bestellingen en verdienen retailers shoptegoed.

Eén van de nieuwe merken van Orderchamp is Maluu, een jong label van de Duitse designer Christine Matthies. Het bijzondere aan Maluu (foto 1) zijn de geschilderde aquareldesigns. Naast planten- en dierenmotieven behoren de artistiek geïllustreerde stadsmotieven tot het aanbod. Deze worden afgebeeld op theedoeken en schrijfwaren zoals art prints, magnetische boekenleggers, wenskaarten en ansichtkaarten.

 

Nog een Duitse nieuwkomer is het merk Done. by Karabel Home Company. Het bedrijf biedt allerlei soorten huishoudtextiel, van handdoeken en theedoeken, tot kussens en kleden, voor zowel binnen als buiten. Opvallend is de Black Line serie, versierd met steentjes, onder meer in vorm van een schedel (foto 2).

 

Een Orderchamp bestseller zijn de boeklampen van Ledr. De lampen in vorm van een boek (foto 3) werken op een oplaadbare batterij en gaan ten minste 6-8 uur mee. Het licht gaat automatisch aan bij het openen van de boek lamp en de flexibiliteit maakt het mogelijk om de boek lamp 360 graden te openen. Ledr biedt de mogelijkheid om de boek lamp op te hangen met een lederen ophangsysteem.Links

www.orderchamp.com
www.maluu.de
www.done-homecompany.com
www.ledrshop.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #maluu, #donehomecompany, #ledrshop, #orderchamp

Gerelateerd nieuws
De tuin van licht
Na maanden in het thuiskantoor te hebben doorgebracht, lijkt de eigen tuin bijna een exotische vakantiebestemming. Occhio werkt hieraan mee met de introductie van de Sito collectie.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden