Opnieuw daling Tendence

Woensdag 04 juli 2018

De decoratiebeurs Tendence lukt het maar niet om een succesvolle strategie te voeren. Het aantal exposanten daalde fors en het vorig jaar flink gedaalde aantal bezoekers bleef gelijk.
Opnieuw daling Tendence

Vorig jaar was Tendence van augustus naar eind juni vervroegd. Het bezoekersaantal daalde - wellicht ook daardoor - met zo'n 12%, naar zo'n 20.000. Dat is ook de eindstand van de 2018-editie die afgelopen dinsdag eindigde.

Qua aantal exposanten was de beurs vorig jaar nog wel heel succesvol (+19%), maar dat hobbelde dit jaar weer terug tot vrijwel het aantal als in 2016: 960.

De handel heeft te maken met een moeilijke markt. Er is een duidelijke afname in het aantal Duitse retailers. Sinds 2000 heeft 27% de deuren gesloten. Ook zou het huidige aandeel van de online spelers in 2025 kunnen verdubbelen, zo concludeert senior vice president Messe Frankfurt Ehxibition uit een onderzoek door IFH uit Keulen.

De volgende Tendence vindt plaats vanaf 29 juni tot 2 juli 2019.

 Links

www.tendence.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, gardiente, #tendence17, #tendence18, #tendence19, tendence

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
 
Sint Pieter voor thuis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden