Opnieuw daling Tendence

Woensdag 04 juli 2018

De decoratiebeurs Tendence lukt het maar niet om een succesvolle strategie te voeren. Het aantal exposanten daalde fors en het vorig jaar flink gedaalde aantal bezoekers bleef gelijk.
Opnieuw daling Tendence

Vorig jaar was Tendence van augustus naar eind juni vervroegd. Het bezoekersaantal daalde - wellicht ook daardoor - met zo'n 12%, naar zo'n 20.000. Dat is ook de eindstand van de 2018-editie die afgelopen dinsdag eindigde.

Qua aantal exposanten was de beurs vorig jaar nog wel heel succesvol (+19%), maar dat hobbelde dit jaar weer terug tot vrijwel het aantal als in 2016: 960.

De handel heeft te maken met een moeilijke markt. Er is een duidelijke afname in het aantal Duitse retailers. Sinds 2000 heeft 27% de deuren gesloten. Ook zou het huidige aandeel van de online spelers in 2025 kunnen verdubbelen, zo concludeert senior vice president Messe Frankfurt Ehxibition uit een onderzoek door IFH uit Keulen.

De volgende Tendence vindt plaats vanaf 29 juni tot 2 juli 2019.

 Links

www.tendence.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, gardiente, #tendence17, #tendence18, #tendence19, tendence

Gerelateerd nieuws
Showup biedt online inkoop
Deelnemers van inkoopbeurs Showup kunnen voortaan via Orderchamp ook buiten de beurs om hun merken te verkopen.
lees verder
 
Out-of-office tafel Opera
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden