Opnieuw daling Tendence

Woensdag 04 juli 2018

De decoratiebeurs Tendence lukt het maar niet om een succesvolle strategie te voeren. Het aantal exposanten daalde fors en het vorig jaar flink gedaalde aantal bezoekers bleef gelijk.
Opnieuw daling Tendence

Vorig jaar was Tendence van augustus naar eind juni vervroegd. Het bezoekersaantal daalde - wellicht ook daardoor - met zo'n 12%, naar zo'n 20.000. Dat is ook de eindstand van de 2018-editie die afgelopen dinsdag eindigde.

Qua aantal exposanten was de beurs vorig jaar nog wel heel succesvol (+19%), maar dat hobbelde dit jaar weer terug tot vrijwel het aantal als in 2016: 960.

De handel heeft te maken met een moeilijke markt. Er is een duidelijke afname in het aantal Duitse retailers. Sinds 2000 heeft 27% de deuren gesloten. Ook zou het huidige aandeel van de online spelers in 2025 kunnen verdubbelen, zo concludeert senior vice president Messe Frankfurt Ehxibition uit een onderzoek door IFH uit Keulen.

De volgende Tendence vindt plaats vanaf 29 juni tot 2 juli 2019.

 Links

www.tendence.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, gardiente, #tendence17, #tendence18, #tendence19, tendence

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden