Online faillissementsveiling Roommade

Woensdag 20 juni 2018

Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
Online faillissementsveiling Roommade

Online veilinghuis BVA Auctions veilt in opdracht van de curator meer dan 500 kavels met vloerbedekking. Tot en met 25 juni 2018 kunnen geïnteresseerden meebieden. Geïnteresseerden kunnen ook gebruik maken van de kijkdag op aanstaande vrijdag 22 juni van 10:00 tot 13:00 uur op Stikker 28, 5721 VD Asten.
 
De veiling bevat grote hoeveelheden laminaat, PVC, parket en dergelijke, maar ook inventaris, gereedschap en magazijn- en werkplaatsinrichting.

Meer informatie over de kavels en veiling is te bekijken via deze link.

 Links

www.bestgift.net
www.bva-auctions.com
www.roommade.nl

Tags

Nieuws, inrichting, wonen, woon, woning, interieur, design, textiel, glaswerk, servies, accessoire, decoratie, kandelaar, vaas, vazen, woonaccessoire, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, veiling, #roommade, #bva, #bvaauctions, #decopan

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden