Online faillissementsveiling Roommade

Woensdag 20 juni 2018

Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
Online faillissementsveiling Roommade

Online veilinghuis BVA Auctions veilt in opdracht van de curator meer dan 500 kavels met vloerbedekking. Tot en met 25 juni 2018 kunnen geïnteresseerden meebieden. Geïnteresseerden kunnen ook gebruik maken van de kijkdag op aanstaande vrijdag 22 juni van 10:00 tot 13:00 uur op Stikker 28, 5721 VD Asten.
 
De veiling bevat grote hoeveelheden laminaat, PVC, parket en dergelijke, maar ook inventaris, gereedschap en magazijn- en werkplaatsinrichting.

Meer informatie over de kavels en veiling is te bekijken via deze link.

 Links

www.bestgift.net
www.bva-auctions.com
www.roommade.nl

Tags

Nieuws, inrichting, wonen, woon, woning, interieur, design, textiel, glaswerk, servies, accessoire, decoratie, kandelaar, vaas, vazen, woonaccessoire, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, veiling, #roommade, #bva, #bvaauctions, #decopan

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
 
Coretec-visgraat in secret room
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden