Nu ook Emma bedden

Maandag 17 mei 2021

We kennen Emma al van matrassen, toppers, kussens en een lattenbodem, maar nu breidt het bedrijf zijn aanbod uit met bedden.
Nu ook Emma bedden
Nu ook Emma bedden Nu ook Emma bedden

Een boxspring en het Original Bed zijn nu online verkrijgbaar bij Emma, in Duitsland, maar ook in Nederland. Het meest luxe bed is de boxspring, de basis is een verend bedframe van 66 centimeter hoog, dat verdeeld is over drie niveaus. Hierop komen vervolgens een pocketveringmatras en optionele topper. Emma beloofd extra goede luchtcirculatie voor een geoptimaliseerd slaapklimaat. De boxspring is er in vier maten, twee kleuren grijs, twee soorten hoofborden en zwarte of grenen voeten. Gespreid betalen en 100 dagen proefslapen zijn mogelijk. Zonder topper komt een boxspring van 160 x 200 cm op afgerond € 2 000.

 

De tweede nieuwkomer is het ‘gewone’ bed, dat het Original Bed wordt genoemd. Het gestoffeerde bed is verkrijgbaar in een Scandinavisch design in twee kleuren grijs en gemaakt van hout. Een hoofdbord is optioneel en beschikbaar in twee varianten. Op het bed passen alle Emma-matrassen. Een bed van 160 x 200 cm, met hoofdbord, maar zonder matras, kost afgerond € 500. Voor de boxspring verzorgt Emma de montage, het Original Bed moet de klant zelf monteren.

 

Emma was onderdeel van Bettzeit, maar is vorig jaar verkocht aan Franz Haniel & Cie.Links

www.emma-matras.nl
www.emma-matratze.de
www.emma-sleep.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, #bettzeit, #thesleepcompany, #emmasleep, #emmamatras,

Gerelateerd nieuws
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Op weg naar Meubelbeurs Brussel
Meubelbeurs Brussel is positief gestemd. De coronaproblematiek lijkt pijlsnel te verminderen. De Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september, dus staat van 7–10 november de Meubelbeurs Brussel gepland.
lees verder
NIeuwe kleuren en duurzame stoffen
Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode.
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
Digitale bibliotheek innovaties
Na de annulering van de beurs van dit jaar vanwege de coronapandemie, breidt Heimtextil zijn aanbod van digitale diensten uit en lanceert het een nieuwe online materialenbibliotheek met de titel ‘Future Materials Library’.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden