Noviteiten Studio VIX

Dinsdag 07 juni 2022

Studio Vix uit Utrecht ontwerpt interieurproducten die volgens het bedrijf een positieve impact hebben op de sociale interactie en welzijn. Functionele producten met functies voor meer co-creatie en werkplezier.
Noviteiten Studio VIX
Noviteiten Studio VIX Noviteiten Studio VIX

Twee nieuwe producten van Studio Vix zijn Grutto en Tax. Grutto is een stoel voor een actieve en gezonde zit- & leunhouding. Zittend op Grutto is de zit-heuphoek meer dan 90 graden waardoor je meer zuurstof krijgt en de druk op je darmen minder is dan bij de gebruikelijke 90 graden zit-heuphoek. Het resultaat minder vermoeiing (TNO, Formanoy & Köneman, 2009). De inklapbare Grutto is er om op te zitten en tegen aan te leunen. Het leunvlak is ergonomisch zo gekozen dat zowel kleine als langere personen er goed op kunnen leunen (DIN-maten NL).

 

De Tak toolkit bar kan volgehangen worden met flip-over-papiervellen/blokken, maar ook met jassen of andere zaken. Het product heeft meerdere verschuifbare haken. De kleinere takken zijn magnetisch om daarmee notities, inspiratie, foto’s en papieren aan de twee grote takken te hangen. Geïnspireerd door de natuur blijft de Tak veranderen.

 

Grutto is gemaakt van massief eiken en gepoedercoat staal. Tak is gemaakt van gepoedercoat staal. Beide producten worden - zoals alle Vix producten - geproduceerd in Nederland.Links

www.studiovix.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, woonwinkel, detailhandel, project, kantoor, hospitality, meubilair, meubel, bureaustoel, werkplek, thuiswerk, #studiovix

Gerelateerd nieuws
Handvol nieuws Carl Hansen
Victors Design Agency, agent van Carl Hansen & Son, stelt de vijf nieuwe collecties van het merk voor.
lees verder
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Home Stock failliet
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Eindexamenexpositie Cibap studenten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden