Noviteiten in Woonindustrie

Maandag 03 september 2018

Maandag 3 september is de eerste Marketday XL van het najaar. Daarna is het van zondag 16 tot woensdag 19 september tijd voor de de Vakbeurs in De Woonindustrie (DWI).
Noviteiten in Woonindustrie
Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie Noviteiten in Woonindustrie

Naast de Vakbeurs wordt de designshow Dutch Design Dock (DDD) gehouden, die één dag korter is, en zijn uiteraard ook de afdelingen Home & Living, De Droomindustrie en verlichting geopend. Maar natuurlijk zijn er tevens veel noviteiten of bijzondere modellen op meubelgebied.

Het eerste voorbeeld is de Nomad (foto 1) van Cartel Living. Of tafel Heelz van Bodilson via Coming. Heelz (foto 2) gecombineerd met bankje en eetkamerstoelen Jaxar.

Designlicious voert de merken Le Studio (foto 3) en Sagaform, Greenwood & Black Design: merk Donkey Products. DTP Pmp Furniture (foto 4) komt met zes verschillende stoelen met zes verschillende metalen onderstellen. En keuze uit de uitgebreide stoffencollectie en leer.

Eleonora brengt het nieuwe programma Geneve (foto 5, links). Dit is een serie waar vitrinekasten, een dressoir en tv-meubels onder vallen. Het is gemaakt van teakhout en deuren hebben een metaal-look. By-Boo (foto 5, rechts) verbreedt de collectie met een aantal stoere kasten, maar ook met lampen, potten en schalen, spiegeltjes en klokken.

In november 2017 werd een nieuw Recor merk geboren: Recor Home; hedendaags, betaalbaar design, met vijf collecties (Dansaert, foto 6), Ardenne, Zoute, Expo, Hermitage).

Zondag 16 september is het consumentendag (vrije toegang na registratie) van 10-17 uur, maandag 17 en dinsdag 18 september (van 10-20 uur) en woensdag 19 september van (10-17 uur) zijn vakdagen.

 Links

www.bellacomfort.nl
www.by-boo.com
www.cartelliving.nl
www.coming.nl
www.designlicious.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.eleonora.nl
www.recor.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #wallshow, #ddd, #DutchDesignDock, #droomindustrie, #bellacomfort, #byboo, #cartelliving, #coming, #designlicious, #eleonora, #recor

Gerelateerd nieuws
Baleri's Trays
Onder de art direction van Aldo Parisotto is er een nieuwe productlijn gepresenteerd door de Italiaanse meubelfabrikantBaleri Italia: Trays.
lees verder
 
Imm Cologne komt eraan
lees verder
Proefzitten bij Leen Bakker
Meubelketen Leen Bakker werkt aan een verbeterde integratie tussen webshop en winkel: klanten kunnen online een afspraak maken om in de winkel op de bank te gaan proefzitten.
lees verder
Swiss Sense met VT Wonen
Swiss Sense introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met VT Wonen: de Lifestyle by VT Wonen boxsprings-collectie.
lees verder
Toch cel Stroink?
Het wordt geen fijne kerst voor vastgoedondernemer en Pastoe directeur Rudy Stroink en zijn partner Saskia van Bohemen. Het Openbaar Ministerie (OM) blijft het stel achtervolgen en is in hoger beroep gegaan tegen de werkstraffen die zijn opgelegd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden