NNI-forecast van Li

Woensdag 10 april 2019

Lidewij Edelkoort presenteert binnenkort namens het NNI de trendforecast Interior & Lifestyle 2021: een dialoog tussen food en interieur.
NNI-forecast van Li
NNI-forecast van Li NNI-forecast van Li NNI-forecast van Li

Het Nederlands Interieur Instituut (NII) zorgt al meer dan 25 jaar voor trendinformatie voor professionals in de sectoren interieur en lifestyle. Zoals via de trendforecast (foto 2) die op 24 mei wordt gehouden in de tot theater omgebouwde Onze Lieve Vrouwe Kerk Het Speelhuis in Helmond.

Jochem Otten (foto 3), zwaait bij het theater de scepter en zal zelf wat bijzonderheden over de locatie toelichten. Voorheen was Jochem Otten hoofd Onderwijs bij de Design Academy in Eindhoven. Dus geen onbekende in onze branche.

Li Edelkoort (foto 1) zal zich vervolgens focussen op de 'dialoog tussen food en interieur'. Tien jaar geleden stelde ze volgens eigen zeggen al dat food belangrijker zou gaan worden dan fashion, wat volgens haar nu een voldongen feit is. Maar de invloed van food gaat nog steeds verder en beïnvloedt nu materiaalontwikkeling, kleur en vormgeving.

De lunch wordt verzorgd door Ogentroost, een Amsterdams catering collectief dat kookt met toevoeging van eetbare bloemen. De tientallen bloemsoorten worden in eigen tuinen gekweekt op het terrein van ateliercomplex Nieuw en Meer. Daarmee worden prachtige taarten gemaakt (foto 4), visueel verleidende caterings en diners gerealiseerd. Ook produceren ze bloemenzout, -boter, -oliën en -azijnen.

Programma:
10.30 – Ontvangst en registratie met koffie en taart
11.15 – Introductie theater door directeur Jochem Otten
11.30 – Trendforecast Lidewij Edelkoort
13.00 – Feestelijke lunch gemaakt door Ogentroost

NII-leden (€ 1.495 in 2019, normaal € 1.895 ex. btw) hebben recht op twee toegangskaarten en ontvangen het trendboek en alsook nog die van Zuzanne Skalska van haar presentatie op 21 maart bij BN Walls in Huizen. Losse toegangskaarten kosten € 295,00 per persoon. Aanmelden kan per email: info@interieurinstituut.nl
Links

www.bnwalls.com
www.theaterspeelhuis.nl
www.interieurinstituut.nl
www.ogentroost.net
www.zuzannaskalska.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, li edelkoort, #bnwalls, #nii, #theaterspeelhuis, #interieurinstituut, #trenddag, #nederlandsinterieurinstituut, @Interieur_Inst, #liedelkoort, #trendspots, #zuzannaskalska

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden