Nimbus gaat hybride

Donderdag 07 januari 2021

Nimbus introduceert een bijzonder nieuw armatuur, dat tegelijk een akoestisch paneel is. Het hybride product is volgens het bedrijf het hoogtepunt van zijn productontwikkeling.
Nimbus gaat hybride
Nimbus gaat hybride Nimbus gaat hybride

De nieuwe Lighting Pad Lounge van Nimbus is ontworpen door Dietich F. Brennenstuhl. Het armatuur heeft aan de onderkant een zacht akoestisch fleece. De organisch gevormde bovenkant is gemaakt van verschillende lagen echt houtfineer.

 

Een sensor is één van de besturingsopties voor de nieuwe hybride van armatuur en akoestisch paneel, maar dit kan ook met een smartphone-app. De Lighting Pad Lounge is volgens Nimbus bedoeld voor foyers, restaurants en hotels, maar ook voor exclusieve winkels en high end woningen. In oktober 2020 ontving het product de zilveren onderscheiding tijdens de Focus Open, de internationale designprijs van Baden-Württemberg.Links

www.nimbus-group.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #nimbus, #nimbusgroup, #nimbuslighting, #LightingPadLounge

Gerelateerd nieuws
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Daglichtgevoel door Signify
De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect.
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Maison + Objet vervalt weer
Nadat de beurs eerder al van januari naar maart was verplaatst, zal Maison & Objet dit voorjaar niet meer worden gehouden.
lees verder
DWI vakdagen verplaatst
Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden