Nieuwkomers DWI deel 1

Woensdag 03 maart 2021

De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
Nieuwkomers DWI deel 1
Nieuwkomers DWI deel 1 Nieuwkomers DWI deel 1

Het familiebedrijf De Eiken Zetel (DEZ) maakt allang geen eiken bankstellen meer. Het bedrijf biedt meubelcollecties en interieurconcepten aan. De klantenkring van DEZ bestaat uit meubelzaken in het lage en middensegment. DEZ is geen merk, maar vaak als eigen label terug te vinden in een winkel. Zoals elk jaar heeft het bedrijf ook in 2021 een thema vastgesteld. Dromen in de duinen symboliseert het ultieme buitengevoel. Die ervaring vertaalt DEZ in een interieursfeer. Het thema is herkennen aan een samenspel van organische vormen en luchtige constructies, met beige, greige, bruin en groengrijs (foto 1).

 

Export manager Maarten Visaggi vertegenwoordigt Incanto Italia (foto 2) en Digiò Leather Sofas in Nederland. Nu zijn deze Italiaanse designmerken in DWI te vinden. Incanto is gepositioneerd in het hogere segment van de markt. Comfort en kwaliteit zijn volgens het bedrijf de twee belangrijkste kenmerken van alle Incanto's collecties. De meubelcollecties worden ontworpen met het oog op de vloeiende en dynamische aard van hedendaagse ruimtes. Digiò Leather sofas is, zoals de merknaam al verklapt, gespecialiseerd in ambachtelijke - maar betaalbare - lederen meubels.

 

Red Corner Beds is al 25 Jaar actief In meubelsector, hun bedrijfswebsite momenteel overigens niet. Het bedrijf combineert een Belgische stijl met Poolse productie, wat volgens het bedrijf het meubelland van Europa is. Daar is het beddenmerk Q-Boxx by Redcorner een voorbeeld van. Red Corner Beds heeft het productieproces helemaal in eigen handen en kan alles maken wat de klant vraagt. Nieuw in 2021, boxspring Orson (foto 3).

 

Tijdens de Voorjaarsvakdagen in DWI wordt wederom gebruik gemaakt van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers welkom is. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, en er is géén consumentendag. De interieurprofessionaldag blijft staan op dinsdag 23 maart.


Op verzoek van meerdere exposanten zijn de Marketdays sinds een paar weken wel weer genormaliseerd. Elke vakbezoeker is zonder afspraak welkom en kan alle showrooms bezoeken. Exposanten zullen zoveel mogelijk weer op maandagen aanwezig zijn. Van dinsdag t/m vrijdag blijft DWI geopend voor vakbezoekers, uitsluitend op afspraak met één of meerdere exposanten.

 

P.S. 04-03-2021: Vandaag is besloten is om de Vakdagen naar april te verplaatsen.Links

www.dez.be
www.incantoitalia.com
www.digioleathersofa.com
www.redcornerbeds.com
www.q-boxx.eu
www.dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl/interieur-professional-dag/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dez, #deeikenzetel, #incantoitalia, #digioleathersofa, #qboxx, #redcornerbeds

Gerelateerd nieuws
Voorjaarscollectie van Auping
Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. De overtrekken-collectie bevat ook veel grafische dessins, vooral trepen en blokken.
lees verder
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
100% natuurlijk en handgemaakt
Lunar matrassen introduceert 100% duurzame, comfortabele die beschikbaar zijn voor iedereen. Met echt Engels vakmanschap worden matrassen CO2-neutraal geproduceerd.
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden