Nieuwigheden Coretec FFD 2024

Maandag 27 mei 2024

US Floors heeft recent veel klanten en relaties voor Coretec Floors in hun showroom in Kruisem ontvangen. De nieuwigheden voor 2024 en 2025 werden er gepresenteerd, alsook hun gloednieuwe 'state of the art'-showroom.
Nieuwigheden Coretec FFD 2024
Nieuwigheden Coretec FFD 2024 Nieuwigheden Coretec FFD 2024

Tijdens de Flanders Flooring Days (FFD) (13-16 mei) werden er de nodige nieuwigheden getoond. Hieronder de vernieuwde Coretec® Authentics, Proplus en XL-End collecties.

Bovendien was er in 'The Dark Room'-presentatie een primeur van een nieuw product van de vloerfabrikant te vinden die exclusief aan de bezoekers werd getoond. Deze wordt echter pas begin volgend jaar op de markt gebracht. Volgens Coretec gaat daar nog veel over gesproken worden!

'Een bezoek aan de gloednieuwe showroom van Coretec in Kruisem is een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ondergedompeld te worden in de wereld van Coretec Floors,' aldus Hans Declerck van de Belgische verdeler Yepp. De Nederlandse collega's Erwin van Beek van Headlam en Marc Dubbeldam van Dersimo, alsook Joost Heynen van Intr waren het daar volmondig mee eens. Zoals bekend hebben Coretec-vloeren een waterdichte kern en een duurzame kurkonderlaag.Links

www.coretecfloors.com
www.dersimo.nl
www.flandersflooringdays.com
www.intr.nl
www.usfloorsllc.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc vloer, kurk, klikvloeren, onderlaag, installatie, waterdicht, natuurlijk, collectie, recyclebaar, duurzaam, uitstraling, klikverbinding, keuken, badkamer, woonkamer, vloerverwarming, #coretecfloors, #dersimo, #flandersflooringdays, #coretec, #intr, #usfloors, #essentials

Gerelateerd nieuws
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Haal de zomer in huis
Unilin biedt mensen de mogelijkheid om de zomer in huis te halen met Sunny Shades & Quickstep vloeren.
lees verder
Duurzame innovaties
Interface presenteert nieuwe collecties met 'crafted' textiel en natuurlijke vormen. Deze twee nieuwe collecties tapijt- en vinyltegels bieden inspiratie en duurzame innovaties.
lees verder
 
Samenwerking Meister en Parketmeester
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden