Nieuwe Zuiver Scholarships

Maandag 17 mei 2021

In 2020 werden er vanwege de coronacrisis geen winnaars aangewezen, maar dit jaar gelukkig weer wel: de winnaars van het Zuiver Design Scholarship 2021 zijn bekend!
Nieuwe Zuiver Scholarships
Nieuwe Zuiver Scholarships Nieuwe Zuiver Scholarships

De winnaars van het Zuiver Design Scholarship 2021 zijn Fransje Gimbrère en het duo Baptiste Comte en Miles Le Gras, samen studio Époc. Allen zijn afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven en liepen stage bij grote namen: Comte bij Henrik Vibskov, Le Gras bij Jean-Sébastien Lagrange (werk van hun Studio Époc op foto 3) en Gimbrère bij Walter Van Beirendonck (werk van haar hand op foto 2). Ook werkte Gimbrère recent samen met Hella Jongerius.

 

De winnaars krijgen een plaats bij een producent van Zuiver in het buitenland, waar ze van A tot Z hun eigen ontwerp ontwikkelen. Is het eenmaal af, dan komt het in de collectie van Zuiver, die in meer dan 80 landen verkrijgbaar is. Voor elk verkocht product ontvangen de designers royalty’s. Een kruisbestuiving dus, tussen het Nederlandse merk, designtalent en producent. 

 

Gimbrère zal bij een textielfabrikant in België een product ontwikkelen. Zij wil zoeken naar de nieuwe mogelijkheden binnen de grenzen van een fabrikant en deze wellicht verleggen. Comte en Le Gras gaan naar een meubelproducent in Litouwen. Volgens het duo maakt dit scholarship het mogelijk om hun benadering uit te breiden naar een industriële schaal. Ze hopen hun werk aan een groter publiek te kunnen adresseren en de perfecte match te vinden tussen aankomende trends en hun visie op een product.

 

In 2019 zorgden Simone Smelt en Jasmijn Muskens al voor bijzondere toevoegingen aan de Zuiver-collectie. Smelt maakte de coole fauteuil Lekima en Muskens creëerde de elegante lamp Rani. Het streven is dat de producten van de nieuwe winnaars begin 2022 in de collectie worden opgenomen en wereldwijd verkocht worden.Links

www.zuiver.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, designers, #zuiver, #Fransjegimbrere, #studioepoc

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden