Nieuwe zelfklevende ondervloeren

Vrijdag 08 oktober 2021

Estillon breidt de Floorfixx collectie uit met een innovatieve nieuwe zelfklevende ondervloer: Floorfixx optimum.
Nieuwe zelfklevende ondervloeren

Floorfixx optimum is een ondervloer voor PVC Dryback. Deze systeemvloer heeft een zelfklevende laag, waardoor traditionele lijm niet meer nodig is. De lip-las verbinding zorgt voor een snelle en efficiëntie installatie. De vloer is direct belastbaar, er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met wacht- en droogtijden.

Net als andere ondervloeren verlengt ook deze nieuwe de levensduur van de vloerbekleding en zorgt voor extra luxe en comfort. Floorfixx optimum is geschikt voor zowel huishoudelijk als projectmatig gebruik.

Alle voordelen van Floorfixx Optimum op een rij:

  • Snelle installatie door zelfklevende laag.
  • Geen gebruik traditionele lijmen
  • Renovatie van slechte basisvloeren ten behoeve van PVC Dryback stroken en tegels
  • Geen wacht-/droogtijden; direct belastbaar
  • Egaliseert oneffenheden en geeft maximale stabiliteit
  • Garandeert een strakke vlakke basis voor uw installatie

De gehele fabricage van de Floorfixx Optimum wordt door professionals uitgevoerd op de eigen productielocatie van Estillon. Volgens het bedrijf uit Uden komt dit de kwaliteit, duurzaamheid en service van dit product ten goede.

De ondervloeren van Estillon zijn te verkrijgen via groothandels.Links

www.estillon.com/product-categorie/productmerken/floorfixx/
www.estillon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, vinyl, pvc, lvt, kurk, tegels, tapijt, laminaat, parket, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, zwevend, contactgeluidsreductie, antislip, anti-slip, 10dB, appartement, parquetfelt, soundbase, timberbase, xpsfoam, #estillon, #bestbase, #roberts, #floorfiix, #floorfixxoptimum, #kombifloor, #spanfloor, #floorfixx

Gerelateerd nieuws
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden