Nieuwe website Coretec

Dinsdag 13 februari 2024

US Floors heeft voor haar bekende vloerenmerk Coretec Floors een nieuwe website gelanceerd.
Nieuwe website Coretec
Nieuwe website Coretec

Op Linkedin kondigt US Floors aan dat de website van Coretec® Floors officieel is gelanceerd - vol met foto's, inspiratie, hulpmiddelen en meer. Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor vloeren op basis van kleur, planken, tegels of visgraatpatronen. De nieuwe website is ontworpen om een bezoeker door elke stap van het proces te leiden.

 

Zo bevat de website onder andere de volgende onderdelen:

 

- De Room Visualiser biedt een uitgebreide galerij met foto's van alle vloerstijlen, kleuren en patronen. Dit is de basis van een inspiratietocht door de eindeloze mogelijkheden en visualiseert hoe een ruimte veranderd kan worden met een andere keuze.

 

- Alle benodigde informatie om de perfecte vloer voor een huis te kiezen. De uitgebreide documentatie behandelt niet alleen de esthetiek, maar ook de praktische aspecten, waaronder onderhoud en installatie.

 

- Informatie over de voordelen, duurzaamheid en innovatieve eigenschappen van Coretec vloeren is beschikbaar om de bezoeker te overtuigen waarom dit de beste keuze is.



Links

www.coretecfloors.com

Tags

nieuws, interieur, online, website, vernieuwd, collecties, voordelen, inspiratie, roomvisualiser, voorbeeldruimtes, downloads, tips, informatie, ondervloer, kurk, stabiel, leggen, leggemak, #coretecfloors, #usfloors

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden