Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

Donderdag 07 februari 2019

Stefaan Colle wordt volgens website Made in West-Vlaanderen voorzitter bij tapijtfabrikant Beaulieu International Group (BIG) in plaats van zijn zwager Francis De Clerck.
Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

De West-Vlaamse tapijtindustrie Beaulieu is een miljardenconcern van familie De Clerck, voornamelijk nazaten van van de in 2015 overleden ondernemer Roger De Clerck. Het heeft wereldwijd circa 5.500 mensen in dienst.

Francis De Clerck heeft als ceo de touwtjes in handen en was ook voorzitter van de raad van bestuur. Dat gaat binnenkort veranderen en wordt hij opgevolgd door zijn zwager Stefaan Colle die via zijn holding Belgotex medeaandeelhouder van BIG is.

 

Colle is ook de eigenaar van nylonbedrijf Nyobe uit Kruishoutem dat wegens een fiscale factuur van ruim € 100 miljoen in zijn voortbestaan bedreigd wordt, zo meldt De Tijd. Ook zijn er claims tegen leden van de familie vanwege vermeende malversaties bij de nasleep van het faillissement van Beaulieu in Amerika.
Links

usa.beaulieuflooring.com
www.baltagroup.com
www.beauflor.com
www.beaulieufabrics.be
www.beaulieuflooringsolutions.com/nl
www.bintg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, tapijt, tapijttegel, lvt, laminaat, parket, karpet, meubelstof, bekleding, beaulieu, domo, kast, industrie, producent, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, kopen, acquisitie, koop, #beaulieu, #flooringisfashion, #balta, #baltagroup, #beauflor, #beaulieuflooring, #beaulieuflooringsolutions, #bintg

Gerelateerd nieuws
Interfloor vernieuwt Dynamic Wood
De vinylvloerbedekking Dynamic Wood is volgens Interfloor al jaren een succesvolle en populaire collectie. Nu is deze vernieuwd met nieuwe houtdessins.
lees verder
Kranendijk accountmanager Bijlard
Op 1 februari jl. is Erik Kranendijk als accountmanager Oost-Nederland bij Bijlard International in dienst getreden.
lees verder
Nieuwe legvoorschriften vloeren
Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
lees verder
ERFMI tekent voor hergebruik
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de verklaring van de Circular Plastics Alliance ondertekend. Samen met meer dan 100 partners in de waardeketen voor kunststoffen zet ERFMI zich in voor het gebruik of produceren van meer herbruikbare kunststoffen.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden