Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

Donderdag 07 februari 2019

Stefaan Colle wordt volgens website Made in West-Vlaanderen voorzitter bij tapijtfabrikant Beaulieu International Group (BIG) in plaats van zijn zwager Francis De Clerck.
Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

De West-Vlaamse tapijtindustrie Beaulieu is een miljardenconcern van familie De Clerck, voornamelijk nazaten van van de in 2015 overleden ondernemer Roger De Clerck. Het heeft wereldwijd circa 5.500 mensen in dienst.

Francis De Clerck heeft als ceo de touwtjes in handen en was ook voorzitter van de raad van bestuur. Dat gaat binnenkort veranderen en wordt hij opgevolgd door zijn zwager Stefaan Colle die via zijn holding Belgotex medeaandeelhouder van BIG is.

 

Colle is ook de eigenaar van nylonbedrijf Nyobe uit Kruishoutem dat wegens een fiscale factuur van ruim € 100 miljoen in zijn voortbestaan bedreigd wordt, zo meldt De Tijd. Ook zijn er claims tegen leden van de familie vanwege vermeende malversaties bij de nasleep van het faillissement van Beaulieu in Amerika.
Links

usa.beaulieuflooring.com
www.baltagroup.com
www.beauflor.com
www.beaulieufabrics.be
www.beaulieuflooringsolutions.com/nl
www.bintg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, tapijt, tapijttegel, lvt, laminaat, parket, karpet, meubelstof, bekleding, beaulieu, domo, kast, industrie, producent, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, kopen, acquisitie, koop, #beaulieu, #flooringisfashion, #balta, #baltagroup, #beauflor, #beaulieuflooring, #beaulieuflooringsolutions, #bintg

Gerelateerd nieuws
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe sterren bij Interfloor
Met Jupiter als aanvulling op de Project-SDN tapijtcollecties en de nieuwe Titan vinylcollectie heeft Interfloor flink wat nieuwe sterren aan het vloerenuniversum toegevoegd.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Nieuwe ondervloer van Estillon
Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden