Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

Donderdag 07 februari 2019

Stefaan Colle wordt volgens website Made in West-Vlaanderen voorzitter bij tapijtfabrikant Beaulieu International Group (BIG) in plaats van zijn zwager Francis De Clerck.
Nieuwe voorzitter bij Beaulieu

De West-Vlaamse tapijtindustrie Beaulieu is een miljardenconcern van familie De Clerck, voornamelijk nazaten van van de in 2015 overleden ondernemer Roger De Clerck. Het heeft wereldwijd circa 5.500 mensen in dienst.

Francis De Clerck heeft als ceo de touwtjes in handen en was ook voorzitter van de raad van bestuur. Dat gaat binnenkort veranderen en wordt hij opgevolgd door zijn zwager Stefaan Colle die via zijn holding Belgotex medeaandeelhouder van BIG is.

 

Colle is ook de eigenaar van nylonbedrijf Nyobe uit Kruishoutem dat wegens een fiscale factuur van ruim € 100 miljoen in zijn voortbestaan bedreigd wordt, zo meldt De Tijd. Ook zijn er claims tegen leden van de familie vanwege vermeende malversaties bij de nasleep van het faillissement van Beaulieu in Amerika.
Links

usa.beaulieuflooring.com
www.baltagroup.com
www.beauflor.com
www.beaulieufabrics.be
www.beaulieuflooringsolutions.com/nl
www.bintg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, tapijt, tapijttegel, lvt, laminaat, parket, karpet, meubelstof, bekleding, beaulieu, domo, kast, industrie, producent, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, kopen, acquisitie, koop, #beaulieu, #flooringisfashion, #balta, #baltagroup, #beauflor, #beaulieuflooring, #beaulieuflooringsolutions, #bintg

Gerelateerd nieuws
 
MoOD breidt uit
lees verder
Egaline voor zandcement en anhydriet
Forbo Eurocol introduceert een egaline voor zandcement Ún anhydriet: sneldrogend en krimparm 924 Europlan Hybrid.
lees verder
 
Rigid-Core vloeren bij Meister
lees verder
NK Woningstofferen wordt NKWP
Tijdens de Interieur Collectie Dagen wordt dit jaar gestreden om de titel van Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen.
lees verder
 
Hoefakker ceo Keijsers
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden