Nieuwe verkoopdirecteur Parador

Dinsdag 14 november 2023

Met onmiddellijke ingang wordt Dirk Boll bij Parador als Sales Director verantwoordelijk voor de verkoop in Centraal-Europa.
Nieuwe verkoopdirecteur Parador

In deze functie als sales director bij Parador is Dirk Boll verantwoordelijk voor de totale verkoop in de DACH-regio, de Benelux en Italië. Hij volgt Markus Ehler op, die in oktober op eigen verzoek het bedrijf verliet.

 

'Bij Parador liggen onze klanten ons na aan het hart. Met Dirk Boll hebben we een ervaren manager voor een van de belangrijkste strategische gebieden van onze onderneming. Samen met het bestaande verkoopteam zal hij onze marktpositie in de landen verder uitbouwen, onze succesvol gevestigde verkoopkanalen versterken en nieuwe mogelijkheden voor groei en investeringen openen,' zegt Neel Brandham, ceo van Parador.

 

Boll brengt uitgebreide ervaring in de vloeren- en inrichtingsmarkt mee naar Parador. Meest recent was hij sales manager Duitsland voor de Amerikaanse fabrikant van designvloeren Milliken. 'We zijn erg blij dat Dirk Boll ons managementteam komt versterken. Hij heeft ervaring in het managen van verkoopteams in heel Europa voor grote merken zoals Steelcase, Interface en als managing director van Anker Carpets,' voegt Bradham toe.

 

In zijn nieuwe functie zal Dirk Boll verantwoordelijk zijn voor de gespecialiseerde detailhandel, doe-het-zelf, e-commerce en commerciële verkoopkanalen.Links

www.anker-dueren.de
www.interface.com
www.millikencarpeteurope.com
www.parador.de
www.steelcase.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, parketvloeren, laminaatvloeren, pvcvloeren, verkoopdirecteur, dachregio, benelux, italie, management, milliken, detailhandel, dhzwinkels, ecommerce, verkoopkanalen, personalia, #parador, #ankerdueren, #ankercarpets, #interface, #millikencarpet, #steelcase

Gerelateerd nieuws
InCoDa presenteert 'Blijf bij…'
[Sponsored artikel] - Na de zomer worden op 22 t/m 24 september de nieuwste eyecatchers en collecties van ruim 200 merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering gepresenteerd op vakevent InCoDa.
lees verder
 
Herstructurering Home Fashion Groep
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Haal de zomer in huis
Unilin biedt mensen de mogelijkheid om de zomer in huis te halen met Sunny Shades & Quickstep vloeren.
lees verder
Duurzame innovaties
Interface presenteert nieuwe collecties met 'crafted' textiel en natuurlijke vormen. Deze twee nieuwe collecties tapijt- en vinyltegels bieden inspiratie en duurzame innovaties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden