Nieuwe ondervloer van Estillon

Maandag 17 juni 2019

Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
Nieuwe ondervloer van Estillon
Nieuwe ondervloer van Estillon Nieuwe ondervloer van Estillon

Volgens Estillon voldoen de ondervloeren aan de hoogste eisen van de EPLF en MMFA. Ze kunnen daarom gebruikt worden onder PVC-, laminaat- en parketvloeren, zowel residentieel als projectmatig. De ondervloeren hebben een hoge densiteit (drukweerstand klasse CS3 > 400kPa), goede akoestische kwaliteiten en zijn geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn ondervloeren brandvertragend.

 

De collectie bestaat uit drie ondervloeren. Solidbase SK 1.8mm (foto 1) heeft een zelfklevende toplaag, waardoor het verlijmen van de vloer niet meer nodig is. Solidbase 2mm (foto 2) heeft een geïntegreerd vochtscherm en de Solidbase AS 1.6mm (foto 3) beschikt over een antislip-laag, die volgens Estillon de verbinding van PVC-klik-vloeren beschermt.Links

www.eplf.com
www.estillon.com
www.mmfa.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, hospitality, hotel, vloer, entree, ingang, tapijt, vloerbedekking, stoffering, smooth edge, ondervloer, ondertapijt, egaliseren, egalisatie, bestbase, best base, luxe, black magic, black onyx, elegance black, starbase, egalsoft, floorfixx, luxerton, smartfloor, dampscherm, vochtscherm, moisture barrier film, zwevend, contactgeluidsreductie, antislip, anti-slip, 10dB, appartement, parquetfelt, soundbase, timberbase, #Estillon, #Solidbase, #eplf, #mmfa

Gerelateerd nieuws
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Benelux nieuwkomers op Domotex
Voor we het weten is het weer zover. Van 10 - 13 januari vindt het belangrijkste vloerevenement van jaar plaats: Domotex. Tijdens een persconferentie in de Van Nelle fabriek in Rotterdam kwam nieuws over de beurs aan bod.
lees verder
Domotex vernieuwt trefpunt Handwerk
Trefpunt Handwerk in hal 13 heeft voor Domotex 2020 een update gekregen. Met een modern standontwerp, een uitgebreid programma presentaties over actuele industriële kwesties en live demonstraties.
lees verder
 
Nieuwkomers DWI
lees verder
Hout op Interfloor-vinyl
Een natuurlijke uitstraling van een warme houtlook met de voordelen van een vinylvloer: Interfloor introduceert de Domestic Wood.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden