Nieuwe Moduleo Select en Transform

Dinsdag 26 februari 2019

Vloerbedekkingfabrikant IVC heeft de Moduleo pvc-vloercollecties Select & Transform uitgebreid met een aantal nieuwe dessins.
Nieuwe Moduleo Select en Transform
Nieuwe Moduleo Select en Transform Nieuwe Moduleo Select en Transform

De modulaire pvc-planken en -tegels combineren hout- en steendessins met de bekende praktische voordelen van vinyl: Moduleo's Protectonite® toplaag zorgt voor een hoge slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en garantie op lange termijn.

Moduleo Select heeft al veel dessins en kleuren. Nieuwkomer Brio Oak voegt daaraan warme eiktinten toe. Ook in de zacht gebleekte versie (foto 1) straalt deze vloer een authentieke, natuurlijke charme uit. Door een uitgesproken V-groef zien de planken er nog realistischer uit.

De tegelcollectie van Moduleo Select is uitgebreid met de zandsteen Venetian Stone (foto 2).

Moduleo Transform heeft volgens Mohawk-dochter IVC meer een trendy design, een slijtvaste toplaag van 0,55 mm dikte en nieuwe XL- en visgraatformaten. Ook nieuw in het assortiment zijn Mexican Ash - een verrassend houteffect met een waaier van kleuren -, Sherman Oak (foto 3) en Chester Oak, voor een natuurlijke parketlook. De Country Oak planken hebben unieke patronen uit de natuur.

Nieuw bij de Transform-tegels is de Hoover Stone met het uiterlijk van subtiel uitgesleten beton.

 Links

www.ivcgroup.com
www.moduleo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #moduleo, #ivc

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden