Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Woensdag 15 februari 2023

De Ploeg start 2023 goed. Het bekende stoffenmerk van Artex heeft een aantal nieuwe meubelstoffen opgenomen in de collectie.
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

De nieuwe meubelstoffen die onder het label De Ploeg door Artex zijn geïntroduceerd, zijn hieronder opgesomd:

 

Alto (foto 2)- Een hedendaagse vertaling van de klassieke bouclé meubelstof. Geweven met een melange aan materialen waarin wol bepalend is voor de optiek. Een zachte toepasbare stof met een dynamisch karakter. Alto heeft een zeer uitgebreid hedendaags kleurpalet met zowel sprekende warme tinten, als zachte natuurlijke kleuren.

 

Prairie 2 (foto 3)- Een bewezen meubelstof met een zachte touché. De interessante mix van materialen in combinatie met de gekozen verftechniek zorgen voor een natuurlijk gebleekt effect. Prairie is een geliefde en bewezen stof binnen De Ploeg collectie en is daarom uitgebreid en geactualiseerd in zijn kleuraanbod.

 

Strand 2 (foto 4) - Een verfijnde compact geweven meubelstof in een fijne linnenoptiek. Strand is een klassieker binnen De Ploeg collectie, welke we hebben aangevuld met een serie eigentijdse kleuren.

 

Kreda (foto 5) - Een zware kwaliteit van bijna één kilo per strekkende meter, in een grove, onregelmatige menggarenlook. Met 11% linnen, verrijkt het de kwaliteit met een luxe doekbeeld, zonder dat het de goede eigenschappen aantast. Met 100.000 Martindale getest als bewijs.

 

Nubis (foto 6) - Bijzonder door het multicolorgaren in een linnen binding, geheel in de traditie van De Ploeg. Een zachte touché en eveneens 100.000 Martindale, garanderen een jarenlang woonplezier.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, recycling, duurzaam, linnen, menggaren, verftechniek, boucle, wol, geweven weeftechniek, martindale, #3gcapital, #hunterdouglas, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #umbra, #serra, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden