Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Maandag 05 februari 2024

Artex label De Ploeg begint 2024 met een aanvulling van de meubelstoffencollectie. Interieurjournaal stelt de drie stoffen, Taro, Nuvola en Mida, graag voor.
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg
Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg Nieuwe meubelstoffen De Ploeg

Taro (foto 1 en 2) is een hedendaagse vertaling van een zware wolblend meubelstof. Geweven met een melange aan vezelkleuren waarin het grote wolaandeel bepalend is voor de optiek en greep. De Ploeg, het gerenommeerde label van Artex dat recent 100 jaar jong werd, noemt dit een zachte toepasbare stof met een dynamisch karakter. Taro heeft een zeer uitgebreid hedendaags kleurpallet met zowel warme retro tinten, als zachte natuurlijke kleuren. De rek op de stof garandeert volgens De Ploeg een mooi stoffeerresultaat en de 100.000 Martindale staat borg voor een jarenlang probleemloos gebruik.

 

Nuvola (foto 3 en 4)  is de meest zachte, exclusieve en volumineuze bouclé van De Ploeg. De stof is erg zacht met een wolkachtig – luchtig gevoel, vandaar de naam Nuvola. Tegelijkertijd is de kwaliteit volgens het bedrijf ijzersterk en robuust met 100.000 Martindale. De kleuren zijn duo-tonen gekozen, om het 3D affect te ondersteunen.

 

Mida (foto 5 en 6) is een betaalbare kwaliteit gemaakt van gerecyclede vezels in een grove, onregelmatige natuurlijke garenlook. Het contrast in het onregelmatige garen in combinatie met verfijnde vezelkleuren, geeft een heel eigen doekbeeld. Door dit doekbeeld en 19 kleurstellingen is de nieuwe meubelstof volgens De Ploeg. gemakkelijk in het interieur toepasbaar.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, recycling, duurzaam, linnen, menggaren, verftechniek, boucle, wol, geweven weeftechniek, martindale, #3gcapital, #hunterdouglas, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden