Nieuwe legvoorschriften vloeren

Zaterdag 15 februari 2020

Vloerenleggers opgelet! Jullie mening wordt gevraagd om te komen tot een nieuwe versie ter vervanging van de huidige Legvoorschriften Parket uit 2012.
Nieuwe legvoorschriften vloeren

De vorige Legvoorschriften Parket uit 2012 zijn nog tot stand gekomen onder auspiciën van het toenmalige Hoofdbedrijfschap Ambachten. In de nieuwe versie moeten de laatste technische inzichten voor het leggen van houten-, kurk-, laminaat- en pvc-vloeren en het bekleden van trappen verwerkt gaan worden.

De Vakgroep Parket van de branchevereniging voor klussenbedrijven Vlok nam hiervoor tijdens de vakbeurs Incoda 2019 het initiatief voor. Vervolgens is hiervoor in samenwerking met Marjan Spronk (Inretail), Walter Esch (Platform Parketbranche), Charles van Kesteren (Parket Alliance) en Kees Huisman (Vlok Vakgroep Parket) de Projectgroep Legvoorschriften 2020 opgericht.

De huidige Legvoorschriften Parket zijn te vinden op de site www.legvoorschriften.nl. Alle vakmensen worden opgeroepen om via deze site vóór 29 maart suggesties te doen voor verbetering.

Deskundigen starten in april met het verwerken van de binnengekomen suggesties. Het is de bedoeling om de nieuwe Legvoorschriften via een 'mobiel-vriendelijke' website tijdens de komende Interieur Collectie Dagen (Incoda) van 13-15 september 2020 in Gorinchem te presenteren.

P.S. 30-03-2020: Vanwege de corona-crisis is de inschrijftermijn is verlengd naar 1 juni.Links

www.incoda.nl
www.inretail.nl
www.legvoorschriften.nl
www.parketalliance.nl
www.platformparketbranche.nl
www.vlok.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail, inretail, geschillen, geschillencommissie, consumentenbond, radar, garantie, zekerheid, aanbetaling, winkel, shop, webwinkel, webshop, online, organisatie, belang, vereniging, informatie, portaal, arbeid, pensioen, regeling, omstandigheden, vloer, parket, leggen, stofferen, plaatsen, pvc, lvt, vinyl, laminaat, hout, kurk, #incoda, #inretail, #legvoorschriften, #parketalliance, #platformparketbranche, #vlok

Gerelateerd nieuws
 
Tendence vernieuwd
lees verder
Nieuwe hut Moso
Sinds vorige week heeft Moso International uit Zwaag een nieuwe tijdelijke kantoorlocatie gevonden, een magazijn was al iets eerder gevonden in Venhuizen.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden