Nieuwe Healthy Indoors Alliance

Woensdag 18 mei 2022

Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
Nieuwe Healthy Indoors Alliance

De huidige normen en voorschriften zijn er om eigenaars, bestekschrijvers, bouwers en werkgevers te begeleiden, maar vaak schieten dergelijke maatregelen volgens de bedrijven tekort en bieden niet de solide basis die nodig is om de gezonde, productieve binnenruimten te creëren die we nodig hebben.

 

Daarom hebben de vier bedrijven Camfil, Condair, Fagerhult en Swegon besloten dat het tijd was om in actie te komen. Samen hebben ze de handen ineengeslagen en Healthy Indoors Alliance opgericht, een gezamenlijk initiatief om de gezondheid, productiviteit en het comfort van de mensen in commerciële, openbare en residentiële gebouwen te verbeteren. Het initiatief telt momenteel deelnemers uit de sectoren ventilatie, binnenklimaatbeheersing, verlichting, bevochtiging en filtratie. Het platform richt zich tot ontwikkelaars, handelaren, professionals, de industrie, de wetenschap en overheidsinstellingen met het doel te informeren, op te leiden en het bewustzijn te vergroten.

 

De Healthy Indoors website bevat uitgebreide informatie die volgens de organisatie van vitaal belang is om te begrijpen hoe men duurzame, gezonde binnen omgevingen kan creëren. Vragen en misverstanden worden opgehelderd en er worden richtlijnen gegeven voor praktische maatregelen.Links

www.fagerhult.nl
www.healthyindoors.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hospitality, domotica, systeem, verlichting, lamp, licht, l#fagerhult, #healthyindoors

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden